Der bliver gang i den på Bryghuset

Jes, Anne Marie, Sara og Michael sørger for at man bliver "glad i låget" på torsdag. Her ses de i deres nye trøjer.

Der bliver gang i den på Bryghuset

22. februar 2016 - kl. 7:41 - af

På torsdag vender det lokale  tilbage til Skagen Bryghus. Bandet har spillet to gange før på stedet, en indendørs og en udendørs koncert.

“Vi er meget glade og stolte over, at vi endnu engang har fået lov til at spille op til en hyggelig eftermiddag på Bryghuset. Det er dejligt, at vi kan få lov til at vise hvad vi kan og hvad vi øver på hver tirsdag eftermiddag, når vi spiller i øvelokalet på Nordstjernen. Vi er altid åbne for nye sange, så vores repertoire bliver hele tiden større” fortæller bandets fire medlemmer: Sara, Anne Marie, Jes og Michael.

Også på Skagen Bryghus glæder man sig til gensynet:

“Vi har denne gang fået lavet nogle FEDE t-shirts med Wock n’ woll’s logo, som sælges på Bryghuset til 150,- kr./stk., hvoraf der går 20,- kr. pr. t-shirt til bandet. Tilskuddet går til at opgradere instrumenterne i øvelokalet, så kom og hjælp dem. Vi glæder os til en rigtig hyggelig eftermiddag, med go’ musik og skummende fadøl” udtaler Søren Folden.

Siden Wock ’N Woll-band spillede på den udendørs scene på Bryghuset i sommers, har der også været bud efter dem til andre arrangementer. De har spillet 3 gange i Frederikshavn, samt til en fest på Kirkevej.

“Vi vil gerne give en stor tak til Jan Christiansen fra Soundspec.dk for hjælp med at få det hele til at spille” slutter de fire musikere i Wock ’N Woll-band.

Koncerten finder sted torsdag d. 25. februar kl. 15:00 – 18:00.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der bliver gang i den på Bryghuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger