Bookmaker: To Michelin-stjerner på vej til Nordjylland

Bookmaker: To Michelin-stjerner på vej til Nordjylland

23. februar 2016 - kl. 7:27 - af

Spilleselskabet NordicBet har sat odds på den forestående uddeling af Michelin-stjerner. Både Mortens Kro i Aalborg og Ruths Gourmet i Skagen er blandt favoritterne.

Vedholdende rygter vil vide, at 2016 bliver året, hvor den berømte Michelin-guide for første gang uddeler stjerner til restauranter udenfor København og Aarhus. Det har fået spilleselskabet NordicBet til at sætte odds på nogle af provinsens gastronomiske perler. Og to nordjyske restauranter er blandt bookmakerens favoritter.

Det drejer sig om Mortens Kro i Aalborg og Ruths Gourmet i Skagen. I skrivende stund betaler NordicBet pengene 1,60 gange igen, hvis Mortens Kro belønnes med den eftertragtede stjerne, mens Ruths Gourmet står i odds 1,70.

“Mortens Kro har gennem en årrække leveret gastronomi på et meget højt plan, og chefkok Morten Nielsen ikke lagt skjul på sine Michelin-ambitioner. Med sit moderne danske køkken ser vi restauranten som en stærk kandidat”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

“Også Ruths Gourmet er et godt bud på en Michelin-restaurant. Omgivelserne er fantastiske, og niveauet er højt. Der har dog været nogle udskiftninger på posten som chefkok, og den manglende kontinuitet kan vise sig at være en svaghed.”

Michelin-stjerner ventes uddelt i morgen, onsdag.

Find spillet på www.nordicbet.dk under Gastronomi – Danmark – Michelin

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bookmaker: To Michelin-stjerner på vej til Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger