Tobias på kageeventyr på Skagens Bibliotek

Tobias på kageeventyr på Skagens Bibliotek

7. marts 2016 - kl. 9:13 - af

Kageentusiast og globetrotter.

Tobias Hamann-Pedersen vandt alles hjerter, da han som 26 årig vandt “Den Store Bagedyst” i 2014. Oplev Tobias Hamann-Pedersen fortælle om sine passioner som kageentusiast og globetrotter – live! Foredraget finder sted i salen på Kappelborg, mandag 14. marts klokken 19, og henvender sig til alle børn, unge og voksne, der er vild med kager og rejser. Glæd jer, Tobias er en fantastisk formidler og inspirator.

Efter ”Den Store Bagedyst” fik han sit eget program på DR1, “Tobias på kageeventyr”, med kager og kultur. Programmerne har foreløbigt bragt Tobias til Skotland, Ungarn, Tyrkiet og Portugal, hvor naturen og folket i de respektive lande, har inspireret Tobias udi kagekunsten. Der er en ny sæson undervejs, hvor han bl.a. er i Østrig, og spiller sammen med Hansi Hinterseer! Han har desuden haft tre juleprogrammer på DR TV i december, så man må sige, at Tobias er aktuel som aldrig før.

Til foredraget fortæller Tobias historier om at medvirke i ”Den Store Bagedyst” og tilblivelsen af ”Tobias på kageeventyr”, om andre landes kager og hvordan de kan relateres til Danmark – krydret med andet godt. Hør ham fortælle om virkelige eventyr, kager, rejser og mennesker.

Tobias udtaler “jeg er overbevist om, at fantastiske og ekstraordinære oplevelser i livet vil komme til dig, hvis du lever med et åbent sind og en vågen nysgerrighed. Det er i hvert fald først og fremmest min nysgerrighed, der har bragt mig jorden rundt flere gang. Når jeg bager og kreerer retter, eller når jeg rejser, forsøger jeg at gøre, hvad der gør mig glad. Jeg vil gerne have nogle livsgivende indtryk at se tilbage på.

De oplevelser og eventyr, jeg har fået ved at bo hos folk ude i verden og tage del i deres hverdag, har bragt mig tæt på fremmede levemåder og madvaner. Her har jeg høstet øjeblikke, som jeg bruger videre gennem livet – også i køkkenet. Ofte får de gode historier, jeg har lært at kende på vejen, nyt liv gennem sære kager og velsmagende mad, som er min store passion. At smage på alverdens fortællinger er min livret”.

Foredraget er arrangeret af Skagens Bibliotek, i samarbejde med FOF-Vendsyssel.

Billetterne kan købes på bibl.frederikshavn.dk eller på Frederikshavn Kommunes biblioteker.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tobias på kageeventyr på Skagens Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger