Nr. 14 på verdensranglisten skifter til VEB

Nr. 14 på verdensranglisten skifter til VEB

9. marts 2016 - kl. 7:12 - af

Jacco Arends skifter fra Greve til Vendsyssel Elite Badminton, der samtidig har forl√¶nget kontrakten med Maria Helsb√łl.

25-årige Jacco Arends ligger p.t. nr. 14 på verdensranglisten i mixeddouble, så der er tale om en markant forstærkning.

– Jacco er et sp√¶ndende sted i sin karriere. Han er stadig ambiti√łs og p√• vej frem. Den type spillere s√¶tter vi stor pris p√•, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Jacco Arends har i denne sæson repræsenteret Greve, hvor han er noteret for imponerende syv sejre i otte kampe. I Greve spillede han endda herredouble.

Ud over den hollandske forst√¶rkning har VEB forl√¶nget kontrakten med Maria Helsb√łl. VEB har tidligere meldt ud, at ogs√• Zvonimir Durkinjak og Lasse M√łlhede fors√¶tter i Frederikshavn/Skagen.

РVi er rigtigt glade for, at Maria tager en sæson mere heroppe. Hun viste især i de fire sidste kampe, hvilken klassespiller hun er, siger Jan R. Jensen.

26-√•rige Marie Helsb√łl vandt sammen med Zvonimir Durkinjak s√¶sonens fire sidste kampe sikkert i to s√¶t.

РMed Maria, Zvonimir, Jacco og Lasse har vi nogle spændende kort på hånden i mixed- og herredouble, og vi bliver ikke så nemme at læse, vurderer VEB-formanden.

Tilgangen af Jacco Arends betyder, at svenskeren Jonatan Nordh stopper i VEB. Han vandt kun to af sine ni kampe i Badmintonligaen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nr. 14 på verdensranglisten skifter til VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger