Irsk musik uden grænser

Irsk musik uden grænser

12. marts 2016 - kl. 6:22 - af

Irsk sang, musik og stemning er, hvad publikum kan glæde sig til, når det århusianske band Tradish i forbindelse med St. Patricks Day går på scenen på Kappelborg, torsdag d. 17. marts.

Tradish er John Pilkington, Louise R. Vangsgaard og Brian Voetmann. Alle har de mange års erfaring på den levende irsk folk-scene Рde sidste 5 år sammen i bandet Tradish.

Bandets seneste album ‚ÄĚRoots and Shoots‚ÄĚ h√łstede s√• flotte anmeldelser, at bandet blev valgt som √©t af 10 bands til at repr√¶sentere Danmark i musikeksport projektet ‚ÄĚDanish Roots ‚Äď Growing in the World‚ÄĚ.

ET NYT OG FESTLIGT MUSIKALSK UDTRYK
Som en af de få former for folkemusik har den traditionelle, irske folkemusik opretholdt sin popularitet op gennem det 20. århundrede. Genren er kendt over hele verden, og i århundreder er musikken blevet udviklet både af musikere i Irland, men også af irske emigranter, som har taget deres kulturarv med rundt i verden. РMed et repertoire som spænder over både traditionel og ny-komponeret musik, sammensmelter Tradish den gamle, traditionelle folkemusik og dens kvaliteter, med et nyt og festligt musikalsk udtryk.

Tradish giver koncerter i både ind- og udland, og gæstede sidst Skagen i 2016, ligesom de flere gange har optrådt i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

ARRANG√ėR
Koncerten er arrangeret af Kappelborg, og er en del af Irish Nights 2016, der også omfatter foredrag og film.

Billetsalg
Billetsalg på kappelborgskagen.dk

Trailer

https://youtu.be/sc1dlBHWRhA

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Irsk musik uden grænser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger