Tid for nominering af Årets Landsby

Tid for nominering af Årets Landsby

15. marts 2016 - kl. 6:50 - af

Så er det ved at være tid for nominering af Årets Landsby. Årets Landsby er sat på dagsordenen for Distriktsudvalgets møde i dag, tirsdag den 15. marts.

Landsforeningen Landsbyerne i Danmark har siden 1995 kåret Årets Landsby. I år bliver den historiske pris uddelt for 20. gang, og det sker i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd. Tidligere modtagere af Årets Landsby er: Hvilsom, Skovlund, Tise, Jordrup, Billum, Svindinge, Samsø, Bårse, Filskov, Klejtrup, Korinth, Ballum, Gjøl, Vejrup, Janderup, Horslunde, Bagenkop, Vrads og Vestervig.

Årets tema er de frivillige ildsjæles betydning for fællesskab og lokaludvikling. Derudover samler interessen sig om landsbyer med under 2000 indbyggere, der har et mål for udvikling af deres landsby (udviklingsplan, landsbyprogram eller lignende) og som er organiseret med et lokalråd eller lignende.

Ved indstilling af landsbyer skal fremsendes en motiveret ansøgning på max. 3 sider, en kopi af udviklingsplanen, landsbyprogram el. lign., vedtægter for lokalråd eller lignende, referat fra seneste generalforsamling/årsmøde i lokalråd og lign. Indstillinger skal fremsendes til Landdistrikternes Fællesråd senest 1. maj 2016 på mail@landdistrikterne.dk

Distriktsudvalgets formand er byrådsmedlem Mette Hardam (V).

Tekst af Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tid for nominering af Årets Landsby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger