Kulturvenner med mange ideer

Kulturvenner med mange ideer

16. marts 2016 - kl. 8:26 - af

Bibliotek & Borgerservice holdt tirsdag d. 8. marts informationsmøde på Frederikshavn Bibliotek om deres nye tiltag ”Kulturvenner”, og det vrimlede frem med gode ideer.

Borgere i alle aldersgrupper var mødt frem for at høre om, hvordan man som kulturven kan være med til at udbrede kultur og litteratur i Frederikshavn Kommune gennem forskellige aktiviteter.

Vi er meget glade for, at så mange mødte frem for at høre mere om Kulturvenner” siger Anette Ravnholt, centerchef for Bibliotek & Borgerservice. ”Flere af de fremmødte kom ikke blot for at høre om vores planer for projektet, de kom også selv med gode ideer til, hvilke opgaver kulturvennerne kan tage sig af. Det er vi meget glade for” understreger hun.

Anette Ravnholt er glad for, at borgerne i Frederikshavn Kommune vil være med til at tage ansvar og være aktive borger: ”Jeg er sikker på, at Kulturvenner vil nå langt ud, og at der løbende vil være flere borgere, der ønsker at være med.”

Kulturvennerne skal nu i arbejdstøjet

Flere af de fremmødte har allerede tilmeldt sig som kulturven og ønsker dermed at være med i et fællesskab, der yder et stykke arbejde for at fremme kultur og litteratur for Frederikshavn Kommunes borgere.

Bibliotek & Borgerservice skal nu i gang med at finde de opgaver, der passer til kulturvennernes interesser og muligheder. ”Vi har selv mange ideer til, hvor vi har brug for Kulturvenner til at gøre en forskel” fortæller Casper Thomsen Juul fra Stadsarkivet, der allerede har flere kulturvenner tilknyttet. ”Samtidig skal vi have set på, hvordan vi kan få bragt de mange nye ideer fra Kulturvennerne i spil” fortsætter han.

Bibliotek & Borgerservice har brug for mange flere Kulturvenner end dem der allerede har tilmeldt sig. Det er muligt at tilmelde sig som kulturven via hjemmesiden kulturvenner.dk, hvor man også kan læse mere om projektet og tilmelde sig et nyhedsbrev. Da projektet stadig er under udvikling, har Bibliotek & Borgerservice planer om at afholde flere informationsmøder andre steder i kommunen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturvenner med mange ideer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger