Nyt tiltag for fantasyelskere på Skagens Bibliotek

Nyt tiltag for fantasyelskere på Skagens Bibliotek

22. marts 2016 - kl. 6:48 - af

Fantasygenren er populær som aldrig før – både hos børn, unge og voksne, og en oplagt verden at dele med andre. Den hemmelige Loge er et helt nyt tilbud på Skagens Bibliotek – en læsekreds, der henvender sig til alle dem, der er vilde med den magiske litteratur.

De magiske universer i fantasy- og science fictionbøger tryllebinder de fleste, også børnebibliotekar Freja Bak Madsen på Skagens Bibliotek. – Fiktionens verden vrimler med troldmænd, tryllestave, sværdsvingende helte og blodtørstige vampyrer, fortæller bibliotekaren, som gerne vil inviterer andre fantasielskere med i bibliotekets nye tilbud. – Den hemmelige Loge, som er en læsekreds for fantaster, muggler og drømmere – både unge og voksne, forklarer Freja, vi vil finde bibliotekets mest spændende science fiction- og fantasybøger, diskuterer dem, udveksle erfaringer og gode tips til spændende læsestof.

Interesserede (fremtidige) medlemmer skal bare kontakte logesøster Freja på frma@frederikshavn.dk eller kigge ind på Skagens Bibliotek.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt tiltag for fantasyelskere på Skagens Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger