Raul Must ny første herresingle i VEB

Raul Must ny første herresingle i VEB

22. marts 2016 - kl. 14:43 - af

28-årige Raul Must bliver ny første herresingle i Vendsyssel Elite Badminton. Esteren skifter til VEB efter tre sæsoner i Odense.

– Jeg kender den danske liga, og derfor ved jeg, at det gælder om at være godt forberedt, hvis jeg skal skaffe klubben og mig selv nogle gode resultater. Jeg vil selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan for at spille godt, lover Raul Must.

Han afløser sin gode ven og træningskammerat Ville Lång, som efter to sæsoner i landets nordligste ligaklub ikke fik sin kontrakt forlænget. Raul Must ligger nr. otte på den danske rangliste i herresingle, hvilket er to pladser bedre end Ville Lång. På verdensranglisten er forskellen dog noget større. Her er Raul Must nr. 44, mens Ville Lång kun er nr. 73.

– Vi er ikke i tvivl om, at der er tale om en forstærkning, men vi er også klar over, at vi skal finde 10 procent ekstra i forhold til det niveau, Raul Must har vist i Odense, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

I denne sæson lykkedes det kun esteren at vinde to ud af 10 herresingle i Badmintonligaen, men flere af hans nederlag var meget knebne. Og generelt fejler listen over spillere, som han har slået i denne sæson (inklusiv individuelle turneringer) bestemt ikke noget. Raul Must har blandt andre besejret disse spillere, som vi kender fra Badmintonligaen: Brice Leverdez, Steffen Rasmussen, Rasmus Messerschmidt, Joachim Persson, Emil Holst, Flemming Quach.

– Situationen minder om den, vi havde, da Peter Mikkelsen skiftede til VEB. Her var vi også ærlige og konstaterede, at hans bundniveau var for lavt. Raul Must mangler lige det sidste, når kampene er tætte. Det håber vi, at vi kan give ham, når han kommer herop, fordi han kan mærke, at vi følger ham året rundt – også i de individuelle turneringer, siger Jan R. Jensen.

Han betragter det som en fordel for VEB, at Raul Must kommer fra et relativt lille badminton-land som Estland.

– Det betyder, at han kommer til at opholde sig heroppe i længere perioder og på den måde bliver en gevinst for vores træningsmiljø i Skagen og Frederikshavn, vurderer VEB-formanden.

Med tilgangen af Raul Must er VEB’s herreside på plads. Den består desuden af Zvonimir Durkinjak, Victor Svendsen, Lasse Mølhede og Jacco Arends.

– På papiret ligner det vores mest homogene trup nogensinde. Det er fem fornuftige gutter, som ved, hvad de vil og aldrig slår op i banen, vurderer Jan R. Jensen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Raul Must ny første herresingle i VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger