Ny bestyrelse i Aalbæk Borgerforening

Ny bestyrelse i Aalbæk Borgerforening

27. marts 2016 - kl. 11:08 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående fra Aalbæk Borgerforening:

Vi har sat et nyt hold, som skal genrejse foreningen efter tomgang i 3½ år. Foreningen har ligget underdrejet på grund af uafklarede forhold i forbindelse med salg af foreningens vandskadede ejendom Ndr. Strandvej 10, der husede Aalbæk Børnehave. Sagen er nu afsluttet med positiv udgang for foreningen, idet ejendommen er solgt og tabet eftergivet af kreditforeningen. Stor tak til kreditforeningen for dens velvilje i sagen.      

Der er kommet ny formand.  Tina Himmelstrup blev konstitueret af en enig bestyrelse. Tina afløser Margrethe Vejby, som ønskede at udtræde af bestyrelsen. Den nye bestyrelse vil gerne takke  Margrethe Vejby for den store indsats gennem de mange år som formand.

Aalbæk Borgerforenings fornemste opgave er at få medindflydelse på udvikling og beslutninger på de områder, som kan komme Ålbæk by og borgere til gavn. Dette kan kun lade sig gøre ved at lytte til borgerne, og det gælder om, at borgerne slutter op om vores lokalforening. Vi presser på for at skabe bedre vilkår for alle borgere i Ålbæk – både de små og de store.

Aalbæk Borgerforening starter kontingentindsamlingen. I løbet af de næste par uger kommer vores indsamlere forbi din dør. Kontingentet er kr. 100 pr. husstand (Par) eller kr. 50 pr. husstand (Enlig). Det vil være en stor hjælp, hvis man har kontanter liggende til betaling af kontingentet. Håber I vil tage godt imod dem.

Vi har lavet en lille folder, som indsamlerne har med sig rundt. Folderen fortæller lidt om Aalbæk Borgerforenings virke og mål.

”Sammenhold giver styrke” er jo foreningens motto, og derfor tvivler vi ikke på, at både nuværende og nye medlemmer vil støtte og være med til at genrejse Aalbæk Borgerforeningen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bestyrelse i Aalbæk Borgerforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger