Vind en sæbekassebil til Børnenes Dag i Skoringen

Vind en sæbekassebil til Børnenes Dag i Skoringen

28. marts 2016 - kl. 7:06 - af

Gode traditioner skal man ikke lave om på. Derfor holder Skoringen Børnenes Dag fra torsdag 31. marts til og med lørdag den 2. april. Du får stadig gode 2-for-1 tilbud på udvalgte børnesko, men alt er ikke, som det plejer at være. Du har nemlig også chancen for at vinde en sæbekassebil, når du besøger butikken.

Vind en sæbekassebil

Til Børnenes Dag kan fodtøjet til den nye sæson kan komme i hus til en god pris, og der kan vælges imellem masser af børnesko og -sandaler fra Skofus, MiaMaja, Tarmax, Geox, KangaROOS og Adidas. Konceptet er simpelt: Ta’ to par børnesko og få det billigste til kr. 0,-.

Men Børnenes Dag handler ikke kun om skoindkøb. Det er nogle festlige dage, hvor vi gerne vil give kunderne en ekstra god oplevelse. Derfor har vi også en konkurrence i butikken:

Vi har den sejeste Team Skofus sæbekassebil på højkant. Alle kan deltage, når de besøger butikken. Man skal blot komme med et forslag til, hvad sæbekassebilen skal hedde“, fortæller Helle Hansen og fortsætter:

Vi glæder os til at gøre de små fødder forårsklar, og høre de mange sjove forslag til navne til sæbekassebilen. Børnenes Dag er blevet en fast tradition, som vores kunder venter på. Og vi kan se frem til nogle festlige dage med masser af glade børn og sjov i butikken.

Gode råd til forældrene – både i butikken og på skofus.dk

Når forældrene kommer til Børnenes Dag i Skoringen, er det vigtigt, at de kan få råd og vejledning om valg af forårssko og sandaler. Personalet er uddannet til at sikre, at du kommer hjem med de optimale sko til dit barn. Særligt er det vigtigt at få hjælp til at vælge den rigtige størrelse og det rette voksetillæg.

Når skoene er for store eller for små, krymper barnet tæerne sammen, og det er usundt for fødderne. Børn brokker sig ikke, hvis skoen trykker, så derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom på, om skoen passer, fortæller Helle Hansen.

Vi er også gået i luften med et helt nyt Skofus-site, hvor vi har fokus på børnefødder og sko. Her kan du fx live klogere på de små fødders anatomi, lære hvad der er vigtigt, når du køber børnesko og meget mere:

Skofus har mere end 25 år på bagen, og vi har oparbejdet en del viden, som vi nu deler ud af i det nye online univers. Der er masser af inspiration og gode råd at hente, så skofus.dk er et besøg værd for alle forældre med små børn, siger Helle Hansen.

Tryghedsgaranti på børnesko

Skoringen tilbyder Tryghedsgaranti ved køb af børnesko, hvilket betyder, at du har op til 14 dages ombytningsret, hvis skoene alligevel ikke passer foden – også selv om de er flittigt brugt.

Fødder er lige så forskellige som børn, og vi ved også, at skoen først står sin prøve, når barnet løber og leger i længere tid ad gangen. Spørg efter Tryghedsgaranti i butikken, så du kan være sikker på, at børnene får glade fødder i de nye sko”, slutter Helle Hansen.

For mere information, venligst kontakt:

Skoringen Skagen
Telefon:62264145

 

FAKTABOKS

Skoringens 7 gode råd om børnesko:

  • Voksetillæg skal være på 10 -15 mm afhængig af typen af sko.
  • Vælg sko med en fast hælkappe, der sikrer støtte til barnets fod.
  • Skoene skal sidde godt fast på foden f.eks. med velcro eller snørebånd.
  • Vær opmærksom på barnefodens bredde, og find sko, der passer til fodens anatomi.
  • Sålen skal være fleksibel og bevægelig fra midt på skoen og ud til tæerne, mens den skal være forholdsvis stiv fra midten til hælen – det giver børn fri bevægelighed til leg.
  • Børnesko må ikke gå i arv.
  • Tag barnet med, når der skal købes børnesko.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vind en sæbekassebil til Børnenes Dag i Skoringen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger