Børneteater på OpdagElse

Foto-Søren-Meisner.

Børneteater på OpdagElse

26. april 2016 - kl. 9:10 - af

Børnebiblioteket og KAFBU inviterer på en skøn teateroplevelse med Teater Hund for børn i alderen 2-5 år. Det handler om at gå på opdagelse i fantasiens verden – eller måske er det slet ikke fantasi? Det sker i Salen på Kappelborg i Skagen, tirsdag 3. maj, kl. 10.00.

OpdagElse er en fin og finurlig forestilling. Else er eneste karakter i stykkets ordløse univers, og i det hele taget en spøjs figur. Udstyret med højt hår, tweedjakke, praktisk pakket rygsæk og jordbrune sko, er hun hverken kontormus, skolepige eller hyggespejder, men et herligt mix midt imellem.

Else elsker at snige sig ind på ting, få dem til at bevæge sig og forandre sig. Hun går på opdagelse i et visuelt og musikalsk landskab, hvor hun får skabt en fantasiverden, der viser sig måske slet ikke at være ren fantasi?

Intet er, hvad du lige gik og troede, det var. Tingene på scenen viser sig nemlig at rumme hver deres egen hemmelighed, og lytter du godt efter og åbner dit sind, bliver du lukket ind i deres univers og får del i deres historie.

Teater Hund

Er et moderne københavnsk teater for børn og voksne, stiftet i 2003 af erfarne teaterfolk fra den danske teater-, performance- og dansescene. Karakteristisk for Teater Hund er, at humoren i høj grad bruges som arbejdsredskab til at fortælle historier, som er menneskeligt genkendelige og samtidig åbner for nye tankevaner. En raffineret, barok og indsigtsfuld humor, der kan formidle både lette og svære temaer.

Forestillingen er arrangeret i samarbejde med KAFBU

Aldersgrænsen bedes overholdt.

Billetter á 10 kr. købes på bibl@frederikshavn.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børneteater på OpdagElse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger