Forårsbasar ved torvet på Kappelborg

Arkivfoto.

Forårsbasar ved torvet på Kappelborg

26. april 2016 - kl. 6:39 - af

For 5. år i træk inviterer pigerne bag Skagenbasar Hanne Bruun, Rikke Kromann og Caroline Røntved til forårsbasar på det store torv ved Kappelborg, torsdag den 5. maj kl. 11-16.

Det er efterhånden blevet en stor succes med udendørsmarkedet, og der kommer flere og flere stande til for hvert år. Forårsbasaren ligger altid Kristi Himmelfartsdag fra 11-16, uanset vejr og vind.

”De sidste 5 år har budt på meget forskelligt vejr, fra bidende kulde, skybrud og bagende sol, og vi har ikke oplevet at aflyse endnu”, udtaler Caroline Røntved.  Markedet er for private, og for ikke kommercielle varer. Der er ingen tilmelding, man møder bare op på dagen, og betaler 100 kr. for standleje. Standen man råder over, måler 3x2m, og kan sættes op fra kl. 8.

Arrangørerne håber på solskin og vindstille vejr, og ser frem til at det smukke torv ved Kappelborg, igen kan blive fyldt op med liv og private kræmmere.  Man medbringer selv borde og nogle bruger også trailere til at udtille på. Der sælges alt hvad et hus kan gemme af skønne ting fra flere generationer, heriblandt  tøj, legetøj, møbler, kunst og andre spændende ting, dog må der ikke sælges mad og drikke.

”Det er blevet en hel livsstil at genbruge ting, og købe og sælge brugt. Det giver sådan en god fornemmelse i maven, at andre kan få glæde af de ting, man ikke længere har plads til eller ønsker. På mange måder godt for både miljøet, og holdningen til at passe godt på sine ting. Før finanskrisen var der en tendens til bare at smide væk og købe nyt. Vi er glade for at tendensen har vendt sig, og at brugt er et hit”, udtaler Caroline Røntved.

“Overskuddet fra standlejen donerer vi til et godt kulturformål, i eller omkring Kappelborg. De senere år har vi givet til både oplevelsespladsen og skaterrampen, og i år går overskuddet  til Røde Kors caféen på Kappelborg, hvor frivillige hver torsdag åbner caféen, så udlændinge og lokale kan mødes, på tværs af sprog og kultur. Vi håber på stor opbakning igen i år, og at markedet igen bliver vel besøgt” meddeler arrangørerne.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsbasar ved torvet på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger