Skolepenges anvendelse drøftes i Byrådet

Skolepenges anvendelse drøftes i Byrådet

27. april 2016 - kl. 6:48 - af

I forbindelse med udmelding af budgetrammerne for 2017 fik Børne- og Ungdomsudvalget tilført 10 mio. kr. til et kvalitetsløft på dagtilbud og skoleområdet. Børne- og Ungdomsudvalget har haft drøftelse af, hvordan udvalget ønsker at udmønte midlerne – bl.a. for at indtænke pengene i skoleårets planlægning 2016-17, og skoleårets planlægning er i fuld gang.

Et flertal i Børne- og Ungdomsudvalget bestående af Socialdemokraterne, SF, Dansk Folkeparti samt Enhedslisten tilsluttede sig B&U-formand Christina Lykke Eriksens forslag om en fordeling af de 10 mio. kr. på skolerne således: forberedelsestid 6 mio. kr., inklusion 1 mio. kr., dag- og fritidstilbud 2,6 mio. samt andet 400.000 kr.

Venstre har efterfølgende meldt ud, at partiet gerne vil prioritere et kvalitetsløft af skole- og dagtilbudsområdet. Hvordan pengene skal udmøntes, skal efter partiets opfattelse afvente den endelige udmelding af den kommunale budgetramme og indgå i budgetforhandlingerne. Venstre anfører, at partiet gerne vil sikre, at de 10 mio. kr. anvendes bedst muligt for børn og forældre. Derfor har partiet ønsket en fælles drøftelse i Byrådet i aften.

 

Tekst af Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolepenges anvendelse drøftes i Byrådet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger