Dykkerne måtte blive på lavt vand

Dykkerne måtte blive på lavt vand

15. maj 2016 - kl. 6:43 - af

Da Skagen Sportsdykkerklub – Skawdyk for 37. år i træk afholdte dykkertræf for entusiaster fra nær og fjern, gav kraftig nordenvind anledning til bekymrede miner hos de fremmødte. DMI og diverse vejrtjenester blev derfor sammenlignet på kryds og tværs, for at øjne lidt håb om vejrændringer.

For første gang havde Skawdyk 27 dykkere i vandet på samme tid og sted ud for Vestermole. Her blev den nye mole ”besigtiget” under overfladen. Selvom man ikke nåede de planlagte dybder og sejlture, havde man stor fornøjelse af den gode sigt, hvor den store opblomstring af flora såvel som fauna var tydelig at se. Nye arter kunne således tilføjes listen over biodiversiteten, som nu bl.a. omfatter: 10-armet blæksprutteyngel, nøgensnegl og de smukke søanemoner.

Der blev god brug for klubbens gummibåde og rib, mens de store dykkerkuttere blev i havn. I år deltager Skawdyks egen kutter, Oberon, ikke, da den for tiden undergår en større renovering. Renoveringen sker med stor hjælp fra gavmilde sponsorer, ikke mindst fra det lokale erhvervsliv. Senest har Skawdyk modtaget tilsagn om fondsmidler fra A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond for almene Formaal.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dykkerne måtte blive på lavt vand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger