Online boligvurderinger vækster

Online boligvurderinger vækster

20. maj 2016 - kl. 7:24 - af

Med n√¶sten 30.000 downloads og 5.000 online boligv√¶rdi-estimater har ejendomsm√¶glerk√¶den Nybolig for alvor sl√•et den digitale d√łr ind.

Du vil gerne vide, hvad dit hus er værd, men du er ikke klar til at invitere den lokale ejendomsmægler for at lave en egentlig salgsvurdering. Derfor bruger du en app, hvor du med få billeder af din bolig inden for 24 timer modtager et kvalificeret estimat fra en erfaren ejendomsmægler.

Siden Nybolig introducerede sin boligv√¶rdi-app i 2015, har 27.510 danskere downloadet den. Og helt konkret har den online aktivitet f√łrt til 4.100 s√•kaldte leads, dvs. online estimater af danskernes boliger.

Tallet både overrasker og glæder indehaverne af Nybolig i Skagen.

-N√•r man kommer f√łrst med noget, er man selvf√łlgelig altid sp√¶ndt p√•, om man har set rigtigt. Med lanceringen af boligv√¶rdi-appen m√• vi konstatere, at vi har leveret noget, som der er et stort behov for, siger Steen Andersen.

Steen Andersen mener, at boligværdi-appen udover at være en gratis tjeneste for alle boligejere også er en fordel i for de mæglere, der udarbejder estimaterne.

-Vores erfaring viser, at appen er en god og uforpligtende måde at komme i gang på. Når folk opdager, hvor godt den fungerer, så vælger de i mange tilfælde at gå videre til en rigtig fysisk vurdering.

Den digitale b√łlge har ogs√• rullet ganske fornuftigt for Nyboligs anden applikation, Boligs√łger-appen, som indtil videre er blevet downloadet 78.100 gange.¬† I gennemsnit har appen 1.625 brugere om dagen.

-Generelt må vi sige, at vores digitale, mobile satsninger har været succesfulde, og vi er helt sikkert ikke færdige på den front, siger Steen Andersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Online boligvurderinger vækster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger