Bogcafe en succes på Ålbæk Bibliotek

Bogcafe en succes på Ålbæk Bibliotek

5. juni 2016 - kl. 6:51 - af

Det var helt rigtig set med en Bogcafé på Ålbæk Bibliotek – arrangementet var fuldt booket af et meget interesseret publikum, som kan se frem til en ny café til efteråret.

Tre bibliotekarer fortalte om nyere udgivelser fra 2015 og 25 litteraturinteresserede gæster lyttede intenst til de mange spændende nye input, som måske bliver emner til den kommende sommerferielæsning. – Vi må sandelig sige, at bogcaféen var en succes, lyder det fra de tre bibliotekarer, som glæder sig over den gode modtagelse, det nye initiativ har fået.

Gæsterne blev præsenteret for romaner, biografier og en enkelt tegneserie. Bagefter blev der budt på kaffe og lidt sødt, samtidig med at der blev talt og diskuteret rundt i lokalet. Gæsterne kunne både låne og bestille materialer samme aften, og det var helt sikkert også en succes.

– Vi havde booket så mange ind, som der er stole i huset, men vi finder flere stole frem næste gang – for en næste gang bliver der, tirsdag 1. november, lover bibliotekarerne, så hold endelig øje med vores arrangementsprogram, lyder opfordringen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogcafe en succes på Ålbæk Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger