Turisthus Nord gennemfører stor gæstetilfredshedsundersøgelse

I Skagen er det Malene der står for at få de mange interviews i hus.

Turisthus Nord gennemfører stor gæstetilfredshedsundersøgelse

3. juli 2016 - kl. 6:31 - af

Turisthus Nord gennemfører stor gæstetilfredshedsundersøgelse i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

I 2014 og 2015 gennemførte VisitNordjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme to større gæstetilfredshedsundersøgelser på udvalgte destinationer i Nordjylland herunder også i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Gæstetilfredshedsundersøgelserne gav en vigtig temperaturmåling af serviceniveauet på overnatningssteder, spisesteder, attraktioner, turistkontorer samt i detailhandlen. Med ønsket om en opfølgning på de tidligere gæsteundersøgelser gennemføres der en tilsvarende undersøgelse i år koordineret af de lokale turistforeninger. I Frederikshavn Kommune er det således Turisthus Nord, der står for tilfredshedsundersøgelserne i Skagen, Frederikshavn og Sæby hen over sommeren indtil 30. september.

Målsætningen er at indsamle minimum 300 besvarelser enten via face-to-face interviews eller ved udsendelse af online skemaer til de gæster, som allerede har besøgt destinationen. De indsamlede data og resultater indgår i en samlet undersøgelse for i alt 16 byer i Nordjylland.

Om værdien af gæstetilfredshedsundersøgelsen udtaler Turistdirektør René Zeeberg fra Turisthus Nord: ”Disse undersøgelser er af uvurderlig værdi for os og vores samarbejdspartnere, da det blandt andet er serviceniveauet og det gode værtskab, som vi måles på sammenlignet med andre destinationer. Generelt har vi fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster i 2014 og 2015, men vi kan altid blive bedre også på turistkontorerne, så derfor er det vigtigt at vi fortsat kan følge udviklingen. Denne sommer er det vores Serviceøkonom-praktikanter Michelle, Malene og Tobias, der vil tage rundt i sommerlandet og gennemføre de mange interviews i Skagen, Frederikshavn og Sæby. De glæder sig til at komme ud og møde de mange sommergæster, så jeg håber, at de bliver taget godt imod.”

Læs mere om gæstetilfredshedsundersøgelsen her:  http://www.visitnordjylland.dk/erhverv/gaestetilfredshedsanalyse

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord gennemfører stor gæstetilfredshedsundersøgelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger