Pia Karlsen forlader udvalg

Pia Karlsen forlader udvalg

27. august 2016 - kl. 15:11 - af

Redaktionen har modtaget f√łlgende pressemeddelelse fra Pia Karlsen:

Jeg har i g√•r fredag 26.08, anmodet vores gruppeformand Jytte H√łyrup om at blive fritaget for min post i B√łrne- og ungdomsudvalget, hvor jeg har v√¶ret n√¶stformand i snart 7 √•r.

Mit politiske arbejde skal bygge på et godt og tillidsfuldt samarbejde på alle niveauer og jeg må grundlæggende have tillid til, at det materiale og de indstillinger jeg bliver forelagt, er udfærdiget for at kvalificere de bedste mulige beslutninger.  Beslutninger, der giver god mening.  

Arbejdet i B√łrne- og ungdomsudvalget har en rigtig stor plads s√•vel i mit hoved som i mit hjerte og er derfor ogs√• v√¶ret et omr√•de, jeg tildeler rigtigt ¬†mange timer – i godt og t√¶t samarbejde med mine 2 kollegaer i udvalget. Det har jeg det rigtigt godt med – fordi det er, en for mig, meget vigtig opgave og tillid jeg er tildelt her.¬†

Men jeg har “m√¶rket efter” og er n√•et frem til, at jeg ikke kan forts√¶tte arbejdet i et udvalg, hvor jeg, hvad enten det er berettiget eller uberettiget, har mistet tilliden til ledelsen i den forvaltning der skal g√łre os politiker i stand til at tr√¶ffe kvalificerede beslutninger.¬†

Personligt mener jeg, at man grundl√¶ggende b√łr arbejde politisk (uanset partifarve) for de bedst mulige forhold – i vores udvalg for de yngste borgere. Deres hverdag, uddannelse og bedst mulig afs√¶t i livet skal v√¶re omdrejningspunktet ¬†i arbejdet – naturligvis med individuelt afs√¶t i hver vores ideologi.

Min oplevelse er, at arbejdet i udvalget har √¶ndret sig og har f√•et karakter af “skjulte dagsordner” og ¬†“fordrejninger” – gr√¶nsende til manipulation.¬†

Fokus og min indsats skal v√¶re rettet mod b√łrnene, de unge, deres familie og de ansatte der yder en k√¶mpe indsats, for at f√• det hele til at h√¶nge sammen. Min energi skal bruges arbejdet for dem og ikke p√• evt. konspirationsteorier og politiske r√¶vekager. Det er omr√•det alt for vigtigt til.

Man skal v√¶lge sine kampe med omhu – n√•r politiske kampe bliver af en s√•dan karakter, ¬†at man ikke l√¶ngere “kan holde det ud”

– at det mere handler om kampe end om det bedst mulige resultat, s√• skal man stoppe op og m√¶rke efter. Jeg ¬†kunne m√¶rke, at for mig, ¬†er det ikke l√¶ngere muligt at forts√¶tte i udvalget, hvis mit politiske arbejde skal v√¶re v√¶rdigt og jeg skal kunne se mig selv i √łjnene.¬†

Pia Karlsen (V)

3 kommentarer til “Pia Karlsen forlader udvalg” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Pia Karlsen forlader udvalg”

 • Karin nordmann

  Det, som foreg√•r i vores samfund er helt uacceptabelt! Kender en familie, som blev tilbudt gratis hj√¶lp til deres store drenge! Der skulle s√• en b√łrneattest rekvireres!
  Der er g√•et 14 m√•neder, som frivillig kan jeg godt forst√•, at man f√łler sig tykt til grin!!
  Der findes masser af lignende fortællinger!

 • Synd og Skam, at miste en stemme fra Skagen i B√łrne- og ungdoms udvalget. Frederikshavnerne mener, at det der er godt for dem, er ogs√• godt for Skawboerne og deres b√łrn – men der tager de gruelig fejl, vi er og bliver aldrig som dem, vores KULTUR i Skagen er s√• milelangt v√¶k fra hinanden. Bare navnet Frederikshavn kommune bliver n√¶vnt, er total gr√¶nseoverskridende for mange, is√¶r for borgerne i Skagen og S√¶by. Nej, lad os for Skagen tilbage til Skagen, sammen med de lokal politikker der kender og forst√•r Skagen.

 • Anders J√łrgensen

  Hej Pia

  Jeg stemmer ikke p√• din fl√łj, men det er virkelig ordentligt at du st√•r af. Det handler om at kunne se sig selv og v√¶lgerne i √łjnene, og bliver det umuligt pga. bureaukrater uden ansvar, m√• man g√łre som du, din reaktion g√łr dig √¶re.

  Venlig hilsen
  Anders J√łrgensen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pia Karlsen forlader udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER