Stem på Dansk Folkeparti – fordi vi;

Stem på Dansk Folkeparti – fordi vi;

19. november 2017 - kl. 10:09 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Dansk Folkeparti:

 • vil holde kommunens økonomi på rette kurs, således at borgerne kan føle tryghed og have tillid til fremtiden.
 • passer godt på vores velfærdssamfund og kultur, som vores ældre igennem et langt liv har bygget op. Vores pligt er at bevare kulturen og udvikle velfærden
 • vil have fortsat fokus på skoleområdet og sørge for at vores børn får de bedst mulige rammer, hvor skolebørnene trives, føler sig trygge og klar til indlæring. Rullende skolestart gøres frivillig. Hver skole og institution får sit eget budget og planlægning tilbage.
 • kæmper for tryghed, lighed og værdighed i ældreplejen og sundhedsvæsenet
 • ikke ønsker at gennemføre store prestigeprojekter, men vi vil med sund fornuft i hverdagen gøre den kommunale service til borgerne, bedre end den er i dag.

Dansk Folkeparti tror ikke på at vi blot skal investere os ud af krisen. Se hvor galt det gik for Venstre – Konservative – SF i forrige byrådsperiode 2010-2013, hvor pengekassen blev tømt og der blev oprettet en ulovlig byggekredit for at dække over en tom kassebeholdning !

Vi var tæt på at blive sat under administration i foråret 2014 pga. den uansvarlige adfærd i 2013.

Kommunens ansatte knokler trods store nedskæringer, og vi skylder dem alle tak for deres vedvarende og store indsats. Uden dem ville Frederikshavn kommune ikke køre rundt. Vi skal også i fremtiden passe godt på vores ansatte.

De store havneudvidelser vil kaste en masse gode effekter af sig, og de skulle gerne resultere i mange fremtidige arbejdspladser, og en større indtægt til kommunekassen.

Dansk Folkeparti vil kæmpe videre for at bevare landsbyernes sammenhængskraft.

Frivillige der støtter op om foreningslivet skal have bedre opbakning og de skal have motivationen tilbage, ved at vi letter den administrative byrde, som de frivillige føler har sneget sig ind i deres virke.

Dansk Folkeparti vil sørge for flere ansatte i hjemmeplejen. Mange ældre føler sig utrygge… vi vil sikre at de ældres tryghed kommer tilbage.

Vi skal se på hvad vi reelt får for de 54.000.000,00 kr., som flygtningene og migranterne koster kommunen om året. Vi må og skal stille krav til de ny ankomne – om at lade sig integrere og lære det danske sprog, hvis de har fået opholdstilladelse.

 • Flygtninge med et midlertidigt opholdsgrundlag skal forberedes på en hjemvenden til deres oprindelsesland, og de skal optrænes i at genopbygge deres eget fædreland, når de kan hjemsendes.

10 kommentarer til “Stem på Dansk Folkeparti – fordi vi;” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

10 kommentarer til “Stem på Dansk Folkeparti – fordi vi;”

 • John Nebbelunde

  til Anders Jørgensen, det kunne jo også være at migranter fra Mellemøsten er meget uvillige til at lade sig integrere, de får jo alt forærende, samtidig at de vil familiesammenføres…

  Vi behøver absolut ikke være lige så “tossegode” som svenskerne har været, men der findes desværre også danskere der ikke engang aner hvad Nye Borgerlige står for!

  Pas lidt på med for megen “pladderhumanisme”

 • Anders Jørgensen

  Hej Sten Schou

  Ja vi har i årtier været ekstremt dårlige til at integrere mennesker fra b.la mellemøsten, og det svier til os selv.

  Venlig hilsen
  Anders Jørgensen

 • DF gør jo ingen ting ved det, ligesom i folketinget, de lover og lover og så høre man intet fra dem. Et pænt ord om dem, selvom jeg ikke er meget for at sige det. Tøsedrenge/piger! Tag ansvar over hele linjen og i vil vinde meget mere.

  PS. Hvad siger KD til EU og åbne grænser?
  Mvh

 • At opføre sig som et menneske, er det ensbetydende med, at når folk kommer fra Mellemøsten, så er det helt naturligt, at de for tid og evighed skal betragtes som klienter.
  Selv efter mange år i landet lever hovedparten af dem af offentlig forsørgelse, med store udgifter til de danske skatteydere til følge.
  Rumænere og polakker har ingen problemer med at finde et job, men de bliver heller ikke betraget som klienter fra dag et.

 • Anders Jørgensen

  Lad os håbe at Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige forsvinder ud i glemslen. Vi er mennesker, det handler om mennesker, derfor skal vi huske at opføre os som mennesker på tirsdag.

  Venlig hilsen
  Anders Jørgensen

 • Til Henning Luk, tusind tak for at du gav dig tid til det fyldige svart, glædeligt i i vil af med Djøf:ere og ikke de varme hænder.

 • Henning Lyk, Nye Borgerlige

  Svar til Rasmus, du nævner, st kommunen ikke selv er herre over, hvor mange migranter, der kommer, rigtigt, MEN kommunen er selv herre over, hvor mange penge man vil bruge/ har råd til st bruge på migranter, alle partier lovede jo på vælgermøderne, at de vil forbedre ældreplejen væsentlig, derfor skal der findes penge til dette. AT SPARE PÅ ADMINISTRATIONEN: efter diverse kommunalreformer, skolereformer mv. Skulle dette gerne give en billigere administration. Det er gået lige modsat, Diverse offentlige registre oplyser, at administrationen siden kommunalreformen er vokset så meget, at det har spist den besparelse der skulle være kommet. Samtidig er antal af lærere og pædagoger faldet væsentligt, mange af de personer, der har forladt jobbet oplyste, at en alt for stor konsulentskare har med politikernes hjælp lavet så mange regler, at pædagoger, sygeplejersker, politibetjente med flere simpelthen har forladt jobbet i protest mod den styring, der er blevet alt for omfangsrig. DENNE ADMINISTRATION skal simpelthen beskæres kraftigt, Skolen skal styres af lederen og lærerne, kommunen skal ud over tilsynspligt holde op med at blande sig. Det samme med børnehaver, sygehuse og hos politiet, djøffiseringen er løbet agurk, der kan spares en stor flok konsulenter og djøffer, som kunne berige det private erhvervsliv i stedet. Jobcentrene er endnu et sted, hvor styringen er helt forfejlet, jobcentrene gør mange mennesker til psykiske tilfælde med de mange krav man stille til arbejdsløse og endda også syge mennesker. Nye borgerlige vil nedlægge jobcentrene, et privat system skal overtage jobformidlingen, hvor pengene skal følge borgerne, jobcentret får først betaling, når den jobsøgende har fået et arbejde. Dette er kun et lille udpluk af Nye Borgeliges mening om tingene, prøv at slå op på NyeBorgerlige.dk, der kan du se en masse andre løsninger, som vores politikere i dag ikke vil eller ikke kan gøre noget ved.

 • At der kommer yderligere migranter til kommunen er vi vel ikke selv herre over? Jeg mener det er vel styret fra Christiansborg? Yderligere vil i slanke administrationen, betyder det nedlæggelse af job i Skagen og yderligere centralisering og flytning af administrative ydelser til Frederikshavn?

 • Henning Lyk, Nye Borgerlige

  Om ansvarlig brug af kommunens penge i de næste 4 år.
  En politiker harcelerer over, at nogle partier ikke bakker op om samarbejdet i kommunen som i de sidste 4 år. Nye borgerlige blev blandt andet nævnt, vi skulle være interesseret i at bruge byrådet som en kampplads. Ja, byrådet er en kampplads, og det bliver ikke mindre en kampplads når samtlige partier under valgkampen overhovedet ikke ønskede at svare noget som helst om forbrug af 54 millioner til integration. Det var nok et bevist valg ikke at svare på dette spørgsmål. Nye borgerlige undrer sig endnu mere, når et andet tal, nemlig 11 millioner dukker op ved forespørgsel til kommunen. Kan man overhovedet regne med byrådets oplysninger, budgettet er jo vedtaget af 30 ud af 31 medlemmer. I den nye 4 års periode kommer yderligere 65 migranter til kommunen, hvad koster integrationen derefter? Måske 75 millioner, eller hvad? Samtlige partier var jo enige om at give ældreområdet et løft i den nye periode. Hvor finder i lige pengene til det? Nye Borgerlige ønsker at reducere i kommunens administration. Meget mindre kontrol vedrørende skoler, pleje af de ældre og børnehaver, og så mener vi stadig, at integration er en privat sag. Hjælp til at lære dansk, så migranterne kan kommunikere vil være en fordel, men vi mener ikke, at ethvert foretagende, der ansætter en migrant, skal have et større beløb med. Er man interesseret i arbejdskraft, må man tage en person ind, UDEN at der følger en guldklump med. En del af de tilkommende må efterhånden kunne rejse tilbage til oprindelseslandet igen, når spørgsmål om opholdstilladelse er afgjort. Det må også kunne frigøre recurser. Vedrørende pleje og mad til de ældre vil jeg efter valget forsøge at bide mig fast i haserne på ældreafdelingen, de ældre, der har slidt og slæbt for at dette samfund kunne gives videre til os, de skal simpelthen have frisklavet mad HVER DAG, der skal også være tilstrækkeligt med hjælp til bleskift og bad, DET var i hvert fald ikke for godt i Skagen i den forgangne periode. Og ja, byrådet er og vil altid være en kampplads og det synes for mig at være en sovepude, når en del politikere på forhånd afgiver magten til Socialdemokraterne.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stem på Dansk Folkeparti - fordi vi;' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER