Mogens Bandholm svarer Foreningen Musik i Skagen

Mogens Bandholm svarer Foreningen Musik i Skagen

25. oktober 2019 - kl. 10:52 - af

Ja, vi har (og g√łr det stadigt) √łnsket en dialog direkte med jer, men trods gentagne opfordringer er et m√łde aldrig blevet til noget. Jeg havde set frem til, at vi her i Skagen kunne ‚ÄĚordne tingene selv‚ÄĚ og ikke involvere kommunen. Jeg tvivler p√•, om I overhovedet vil i dialog, uanset hvem der er formand for beboerforeningen.

Min mening om turisme i Skagen handler ikke kun mod jeres g√¶ster. Det jeg g√łr¬† opm√¶rksom p√• er, at verden omkring os √¶ndrer sig hastigt, ogs√• indenfor turismeindustrien; hvor fokus retter sig mod b√¶redygtig, ansvarlig turisme og – klimaet. Jeg g√łr blot opm√¶rksom p√• trenden i turismebranchen. M√•ske skulle I ogs√• interessere jer for, hvordan turismen udvikler sig p√• andre feriedestinationer omkring os, for den kommer ogs√• til Skagen p√• et tidspunkt.

Avisen F√¶drelandsvennen kontaktede ligesom andre medier mig, ikke omvendt. Det jeg sagde, er de facto det der foreg√•r hvert √•r. At I ikke har ansvaret n√•r jeres g√¶ster forlader restauranten, er juridisk korrekt, men hvad med det moralske ansvar, for det der sker udenfor jeres d√łr? Efterf√łlgende har jeg v√¶ret i kontakt med F√¶drelandsvennen, og der var 9 (ni) kommentarer til den omtalte artikel. Nogle af dem var faktisk positive.

At man g√łr opm√¶rksom p√•, at en udtalelse er givet som privat person er almindelig kutyme n√•r en person, der har flere funktioner, udtaler sig som privat eller i en anden funktion. N√•r jeg udtaler mig som formand for beboerforeningen vedr√łrer det musikst√łj – jeres st√łj; hvor I er de eneste i kommunen der qua en 10 √•rs gammel regel har lov til at spille udend√łrs med et lydniveau dB 10-15 over Milj√łstryrelsens regler, og har 10 dispensationer til at spille endnu h√łjere – og l√¶ngere. Hvorfor skal der spilles s√• H√ėJT? Hvorfor kan I ikke f√łlge samme regler som i resten af kommunen – og landet for den sags skyld. Faktisk er udend√łrs musik fra restauranter mv. forbudt i flere byer, og de overlever alligevel.

Som privatperson siger jeg min mening om massetursime vs. bæredygtig- ansvarlig turisme. Så jo, der er en forskel.

Jeg m√• sige, at jeg ogs√• tager skarp afstand til jeres manglende hensyn og ligegyldighed overfor beboerne specielt i centrum. Musikst√łj er sundhedsskadeligt, men det er tilsyneladende jer uvedkommende, I har jo kommunen i ryggen.

I mener jeg angriber jer, og mine meninger er fuldstændig ude af proportioner.

Men¬† – I er ikke, selvom I gerne vil v√¶re det, eksponent for det Skagen burde v√¶re kendt for. Musik findes alle steder, det g√łr barer og restauranter ogs√•.

¬†Men det g√łr Skagen ikke. Skagen er enest√•ende i sig selv.

 

Med venlig hilsen

Mogens Bandholm

3 kommentarer til “Mogens Bandholm svarer Foreningen Musik i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Mogens Bandholm svarer Foreningen Musik i Skagen”

 • Mogens Bandholm

  Kære Tina Рtak for invitationen, men jeg må takke nej. Jeg har fået flere invitationer som din, og har valgt også her at sige nej tak. Håber du forstår.

  K√¶re Per – jeg h√•ber da, at du ogs√• n√¶ste √•r vil nyde en god frokost med god musik. Men den musik jeg taler om, og med alle de mennesker der vil h√łre med,er om aftenen og natten og med en lydstyrke s√• h√łj, at det eneste man kan synke, er flydende kost.

  Med venlig hilsen til jer begge.

  Mogens Bandholm

 • k√¶re mogens jeg er skagbo jeg savner at ta min kone ned at spise frokost og h√łre noget godt musik der er kun 3-6 uger om √•ret det st√•r p√• s√• la os hygge om den korte tid

 • Tina S√łrensen.

  Kære Mogens.

  Jeg har læst ovenstående brev.
  Og p√• baggrund af det og den forudg√•ende dialog, skriveri og mudderkast, vil jeg meget gerne m√łde dig over en kop kaffe.
  Det vil blive et f√łlelsesladet og forh√•bentligt givende m√łde, s√• jeg foresl√• det sker privat. Du v√¶lger om det skal v√¶re hos dig eller mig.

  H√•ber at h√łre fra dig

  Med venlig hilsen Tina S√łrensen/ex Skipperdatter.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mogens Bandholm svarer Foreningen Musik i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger