Åben byggeplads på etape 3 udvidelsen

Åben byggeplads på etape 3 udvidelsen

1. marts 2020 - kl. 9:58 - af

Søndag den 8. marts klokken 11.00-14.00 inviterer Skagen Havn til åben byggeplads, hvor man kan komme ud på det nye havneareal og se nærmere på udvidelsen.

Den milde vinter og en vestlig vind har været god ved etape 3 udvidelsen af Skagen Havn, der skrider planmæssigt frem. Pt. er der etableret 510 meter stenkastning, og 1.500.000 m3 sandmaterialer er indpumpet på 60.000 m2 areal. Udvidelsen ender på 190.000 kvm nyt landareal og er den største udvidelse i havnens historie.

  • Landarealet bliver større og større, og man begynder at kunne se konturerne til den store udvidelse, som etape 3 er. Vi er nu så langt, at vi gerne vil invitere byens borgere, samarbejdspartnere og andre interesserede til åben byggeplads for at se udvidelsen på første hold, fortæller Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn.

Der er åben byggeplads søndag den 8. marts fra klokken 11.00-14.00. Man kan på dagen få lov at gå ud på det yderste af den stenkastning, der afgrænser hele etape 3. Skagen Havn forventer, at der vil være cirka 700 meter derud den 8. marts.

Der vil være begrænsede p-pladser langs kaj 7 og på havnen i øvrigt. Der opfordres derfor til, at man ankommer til fods eller på cykel. Færdsel på byggepladsen sker på eget ansvar. Terræn vil være ujævnt og ikke egnet for gangbesværede på det nuværende stadie af byggeriet.

Man besøger sitet til fods på en kørevej af grus, så det anbefales at have praktisk fodtøj på.  Der vil være personale fra Skagen Havn samt repræsentanter fra Aarsleff til stede langs ruten for at svare på spørgsmål.

Interesserede skal møde op for enden af Coasterkajen ved Søren Humbers Kaj – ved siden af Engelsviken A/S. Der vil være personale, som guider den rigtige vej.

Se videostatus på havneudvidelsen januar 2020: http://www.skagenhavn.dk/dk/havneudvidelsen/videostatus

Status på udvidelsen januar 2020:

  • 510m  stenkastning er etableret
  • opgravning af eksisterende nordmole pågård
  • nyt land etableres, 1.500.000m3 sandmaterialer indpumpet på 60.000m2 areal
  • ramning af den nye kaj 40 pågår, 430m ny kaj etableret
  • forankring af kaj 40 opstartet
  • molehoved er klar til forankring 

Læs mere om udvidelsen her: http://www.skagenhavn.dk/dk/havneudvidelsen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åben byggeplads på etape 3 udvidelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger