For ALLE som vil tale BØRNENES SAG

Illustrationsfoto.

For ALLE som vil tale BØRNENES SAG

2. marts 2020 - kl. 7:38 - af

Vi kalder til møde!

Det er nu, vi skal STÅ SAMMEN og kæmpe for vores børn. Vores børns ret til OMSORG, TRYGHED og NÆRVÆR i dagtilbuddene i Frederikshavns Kommune.

I Frederikshavns Kommunes udviklingsstrategi, gÌldende til 2024 findes ordet dagtilbud Ên enkelt gang, omhandlende implementeringen af digitale kufferter. DETTE ER DYBT SKUFFENDE! Denne udviklingsstrategi er i høring, til den 19. april 2020.

Borgmester Birgit S. Hansen taler om sammenhold og fÌllesskab i vores Kommune, men HVOR er OMSORGEN for vores smü borgere? Er de blevet brikker i et pengespil og hvordan tør politikerne gamble med hele kommunens fremtid? Det er USERIØST, at udviklingsstrategien, ikke har en plan for et TRYGT dagtilbud med MINIMUMSNORMERINGER.

Det understøttes af forskere, psykologer m.v. – der er behov for mere PERSONALE. Der foreligger tilgĂŚngelige undersøgelser og endda TV Dokumentarer om hvilken pĂĽvirkning de aktuelle normeringer, har pĂĽ vores børn. Men børnene kan ikke vente pĂĽ, at vores lokale beslutningstagere opprioritere omrĂĽdet – børnene har AKUT brug for HANDLING

Hvorfor prioriterer lokalpolitikere ikke dagtilbuddene for vores børn, når det har FATALE konsekvenser at lade værre? #HVORERDERENVOKSEN indbyder derfor til MØDE i Skagen og Ålbæk.

Mødet i Skagen afholdes onsdag den 25. marts 2020 kl. 16.30 – 17.45, SkawBowling, Buttervej 27.

Mødet i Ålbæk afholdes søndag den 22. marts 2020 kl. 19.30 – 20.30, Ålbæk stadion, Bådevej 20.

Alle er velkomne Børn, Unge og Ældre .

FormĂĽlet er, at skabe ĂŠn fĂŚlles tilbagemelding til ByrĂĽdet: MINIMUMSNORMERINGER skal øverst pĂĽ dagsordnen! VI ER BØRNENES STEMME! Vi krĂŚver det nedskrevet som en del af den lokalpolitiske strategi! VI SES TIL MØDE – vi er klar til at kĂŚmpe BØRNENES KAMP! Sammen!

Venlig hilsen

Mette Ramsdahl Østerballe, Pernille Christensen, Sofie Stensgaard Diget og Kia Hansen pü vegne af ForÌldrebevÌgelsen #HvorErDerEnVoksen? Frederikshavn Kommune

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'For ALLE som vil tale BØRNENES SAG' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger