Toil ’N’ Moil vinder regional bæredygtighedskonkurrence

Toil ’N’ Moil vinder regional bæredygtighedskonkurrence

4. marts 2020 - kl. 9:29 - af

Det blev den unge virksomhed Toil ’N’ Moil i Frederikshavn, der netop er kåret som lokal vinder i bæredygtighedskonkurrencen Tag Fat. Virksomheden skal til maj dyste mod regionens andre finalister.

Direktør Dennis Conradsen og hans hold bag Toil ’N’ Moil stod tirsdag klar til at modtage prisen som lokal vinder af den regionale bæredygtighedskonkurrence Tag Fat. Toil ’N’ Moil er kåret som vinder af Frederikshavn Erhvervsråd blandt 10 lokale kandidater.

– Vi er utroligt stolte over at gå videre til den regionale bæredygtighedskonkurrence. Det betyder meget for os, at vores idéer og visioner med Toil ’N’ Moil anerkendes på denne måde. Med deltagelsen i Tag Fat er vi blevet inspireret af andre virksomheders forskellige bæredygtige tiltag, og vi håber selvfølgelig også på, at Toil ’N’ Moil vil kunne inspirere og motivere andre grønne spirer, siger Dennis Conradsen.

Toil ’N’ Moil er en iværksættervirksomhed startet i 2018 af Dennis Conradsen, direktør i blandt andet Skagen Sandblæseri & Skibsservice.  Toil ’N’ Moil har lanceret en tøjlinje for bæredygtigt arbejdstøj baseret på økologisk bomuld. En arbejdsjakke lavet af genbrugte plastikflasker er også på vej. Toil ’N’ Moil tilbyder at tage arbejdstøjet tilbage efter brug via et pantsystem. Her får kunden point, som konverteres til et kontant beløb, der kan købes nyt arbejdstøj for. Pointene gives efter, hvor anvendeligt tøjet er til genbrug.

– Der er kommet et verdensomspændende fokus på bæredygtighed og ansvarlighed i tråd med FN’s 17 Verdensmål. Dem skal vores virksomheder også spille ind i, og griber man det rigtigt an, kan det også skabe nye forretningsmuligheder, som Toil ’N’ Moil har gjort med deres bæredygtige arbejdstøj. De giver erhvervet et grønt alternativ og tænker tøjet ind i en cirkulær økonomi, så de er en meget værdig finalist og repræsentant for virksomhederne i Frederikshavn kommune, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Borgmester Birgit S. Hansen var med til dagens overrækkelse med lykønskninger og en flot vase på vegne af Frederikshavn Kommune.

– Vi er en kommune med høje målsætninger inden for det grønne område – vi satser på bæredygtige løsninger, blandt andet gennem vores Energiby og i vores erhvervsliv, hvor rigtig mange lokale virksomheder heldigvis spiller ind i vores ambitioner. Derfor er vi også rigtigt glade for at have en virksomhed som Toil ’N’ Moil, der med deres pris viser vejen for andre virksomheder – FN’s 17 verdensmål rummer nemlig mange nye forretningsmuligheder, der både kan skabe profit og en grøn profil, siger Birgit S. Hansen.

Er man nysgerrig, kan man møde Toil ’N’ Moil på weekendens forårsmesse i Arena Nord. Toil ’N’ Moil skal dyste mod vinderne fra de andre 10 nordjyske kommuner ved et stort finaleevent i Aalborg den 14. maj. Konkurrencen er søsat af Erhvervshus Nordjylland for at sætte fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi for at inspirere virksomhederne til at tage fat på emnet. Læs mere på www.tag-fat.dk

 

En kommentar til “Toil ’N’ Moil vinder regional bæredygtighedskonkurrence” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Toil ’N’ Moil vinder regional bæredygtighedskonkurrence”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Toil ’N’ Moil vinder regional bæredygtighedskonkurrence' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger