Nyrenoverede værelser står klar på Ruths Hotel

Nyrenoverede værelser står klar på Ruths Hotel

5. maj 2020 - kl. 9:16 - af

I den traditionsrige hovedbygning på Ruths Hotel har værelserne været igennem en større renoveringsproces. De fremstår nu moderne og stilfulde med charmen intakt, hvor hotellets historie og den omgivende natur har været en tydelig inspirationskilde.

Med denne renovering tager hotellet nu endnu et skridt til at sikre højeste niveau af komfort, afslapning og nydelse for vore gæster. Lokale håndværkere har gennem tre måneder arbejdet med den omfattende renovering. Det har været et effektivt samarbejde, tidsplanerne er blevet overholdt og i alt er 28 værelser blevet renoveret. Herved er samtlige dobbeltværelser og suiter i hovedbygningen nu totalt moderniserede.

Det har været af afgørende betydning at skabe en stemning, hvor gæsterne føler sig hjemme. I kombination med dette, har det været et krav at værelsernes komfort og udtryk harmonerer med hotellets øvrige faciliteter, således at Ruths Hotel fortsat er indbegrebet af forkælelse af alle sanser gennem indretning, service, smagsoplevelser og atmosfære. Himlen, havet og naturens farver I processen med at finde frem til det rette udtryk på værelserne har der hele vejen igennem været fokus på, at hotellets karakteristiske atmosfære bevares, så der herved fortsat tilbydes en hoteloplevelse, der lever op til forventningerne til et traditionelt badehotel.

Ruths Hotel er et populært rejsemål hele året rundt. Af denne grund har der ligeledes været fokus på at skabe de rette rammer for hyggestemning i vinterhalvåret med eksempelvis stearinlys og et varmt tæppe efter en gåtur i områdets storslåede natur. For at løfte denne opgave på bedste vis har der været et tæt samarbejde med Tine Hundrup, som har mange års erfaring med interiør design. Hotellets direktør Tom Boye udtaler med stor begejstring: ”Vi er særdeles tilfredse med det endelige resultat”. Han tilføjer: ”Tine har virkelig fået vores badehotels-sjæl helt frem, inspireret af naturen i og omkring Gl. Skagen. Himlen, havet og naturens farver spiller en stor rolle på de nyrenoverede værelser”.

Et strejf af både nostalgi og friskhed

Værelserne er blevet totalrenoveret. Alt fra klinkerne på badeværelset og farven på væggene til gardiner, møblement og det øvrige interiør. Der er også tænkt kreativt i forhold til at udnytte det enkelte værelses særpræg og naturlige lysindfald. Alle værelser har fået et helt nyt design mod fokus på højeste kvalitet og komfort. Det kommer eksempelvis til udtryk ved senge fra DUX, stilrent teknisk udstyr, designerborde og lamper samt elegante kurvemøbler. I fin harmoni skabes der via farvevalg og de hvide træpaneler langs væggene tydelige referencer til stilen fra et klassisk badehotel. For de mange stamgæster såvel som førstegangsbesøgende vil værelserne derfor blive oplevet som klassiske, traditionelle med en ekstra dimension af nytænkning, æstetik og friskhed.

Afslutningsvis tilføjer Tom Boye: ”Der er ekstraordinær stor efterspørgsel til den kommende sommersæson, og vi ser frem til at byde velkommen til en oplevelse, der til fulde lever op til de høje forventninger, som vores gæster har til Ruths Hotel.”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyrenoverede værelser står klar på Ruths Hotel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger