Bikes4sale: Prøv elcyklen, før du køber den

Mikkel Stig, der ses foran den gamle bikes4sale butik på Skagavej, glæder sig til at åbne i de nye lokaler i Det gamle Posthus, på Chr. X Vej ved Aldi.

Bikes4sale: Prøv elcyklen, før du køber den

13. maj 2020 - kl. 8:32 - af

Der er mange gode grunde til at købe en elcykel, men hvis du overvejer at anskaffe dig en, er det en god idé at starte med en prøvetur, så du finder den helt rigtige model, der passer til dine cykelbehov. Nu har du muligheden for at prøvekøre en elcykel, når Bikes4sale i Skagen holder Elcykel Dage i uge 21.

Der er mange gode grunde til at investere i en elcykel. Med en elcykel er det ikke længere uoverkommeligt at cykle lange afstande, i modvind eller op ad bakke. Du er fysisk aktiv og får frisk luft til gavn for din sundhed, men du kommer ikke svedig og stakåndet frem. Sammenlignet med en bil er der tusindvis af kroner at spare i forhold til købspris, benzin, forsikringer og vedligeholdelse. Og med elcyklen udleder du ikke CO2, holder i lange køer, venter på offentlig transport eller bruger tid på at lede efter parkeringspladser.

Hos Bikes4sale i Skagen oplever man da også, at flere og flere har fået øjnene op for elcyklens mange fordele.

“Vi oplever stor efterspørgsel på elcyklen. Mange af vores kunder fortæller, hvordan elcyklen er grunden til, at de får taget cyklen frem for bilen på trods af al den megen vind, vi har her i Skagen.” siger Mikkel Stig fra Bikes4sale i Skagen.

Men inden du går ud og investerer i en ny elcykel, anbefaler Mikkel Stig, at du prøvekører elcyklen, så du får den helt rigtige model.

“Jeg synes, man skal komme og prøve, hvor forskellige elcyklerne er. Der er stor forskel på de enkelte modeller, og der sker meget i de forskellige prisklasser. Så det er en god ide at komme og prøve at mærke bredden i cyklerne, inden man bestemmer sig for en model. I uge 21 har vi et ekstra bredt sortiment af elcykler hjemme, så her er rig mulighed for at opleve deres forskelligheder” siger Mikkel Stig.

I den kommende uge har Bikes4sale i Skagen fokus på elcykler, og alle har mulighed for at prøvekøre nogle af de bedste elcykler, bl.a. fra mærket Gazelle. Her er Bikes4sale også klar til gratis at rådgive og vejlede dig til at vælge den helt rigtige elcykel. Det er helt gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

COVID-19:
Med hensyn til den aktuelle situation med COVID-19 følger vi myndighedernes retningslinjer. Vi beder alle interesserede om ikke at komme forbi, hvis man har hoste, feber, forkølelse eller er i risikogruppen.

Bikes4sale Skagen: Tlf. 87 99 10 20 mobil: 20 26 10 20.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bikes4sale: Prøv elcyklen, før du køber den' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger