Politiet ransager ejendom i søgen efter 39-årig mand

Politiet ransager ejendom i søgen efter 39-årig mand

14. maj 2020 - kl. 12:52 - af

Nordjyllands Politi har i dag, 14. maj 2020, indledt en ransagning af en ejendom på Rendborgvej nordvest for Frederikshavn. Politiet vil være til stede i området hele dagen.

Den konkrete anledning er, at politiet leder efter en forsvunden person, en 39-årig mand, der tidligere på ugen blev efterlyst i offentligheden. Men politiet har ikke fået kontakt til den forsvunden siden efterlysningen.

”Og vores videre efterforskning af sagen har givet anledning til bekymring. Vi frygter, at han kan være blevet udsat for en forbrydelse,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der dog ikke vil komme nærmere ind på detaljer i efterforskningen.
Men denne bekymring for en forbrydelse gør, at Nordjyllands Politi i dag har indledt en større ransagning af ejendommen på Rendborgvej, ligesom også andre lokaliteter bliver undersøgt af politiet, og man vil derfor se betydelig politifolk i området omkring Frederikshavn hele dagen.

Politiet har også i forbindelse med efterlysningen søgt efter mandens bil, der er fundet forladt på Rimmen Station nord for Nielstrup.

”Hvis man har oplysninger i sagen, særligt om den forsvundne mand, så skal man straks ringe til politiet på 114,” understreger Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren kan ikke kommentere yderligere på sagens detaljer af hensyn til efterforskningen af sagen, men politiet er i øjeblikket i færd med større efterforskning, hvilket ud over undersøgelser på ejendommen omfatter en række andre efterforskningskridt, herunder afhøringer, tekniske undersøgelser ol.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet ransager ejendom i søgen efter 39-årig mand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger