Escape Skagen åbner den 18 maj nyt City Game – OPERATION MINDFALL

Escape Skagen åbner den 18 maj nyt City Game – OPERATION MINDFALL

17. maj 2020 - kl. 8:18 - af

Redaktionen har modtaget dette skriv fra Escape Skagen om deres nyeste tiltag:

Vores nyeste spil, CITY GAME operation MINDFALL har været klar i et stykke tid. Åbning af spillet er dog blevet udsat grundet nedlukningen af Danmark under corona.

Men nu er vi klar til at sende de første hemmelige agenter rundt i Skagen.

Vi glæder os til at kunne tilbyde en ny og anderledes familieaktivitet til byens gæster og selvfølelig også de lokale. Vi har haft lukket siden den 12 marts, så vi kan slet ikke vente med at komme i gang.

Vores indendørs escape room venter med at åbne til vi får en klar udmelding fra Erhvervsstyrelsen. Vi håber det bliver den 8 juni.

Vi har testet det nye City Game på hjælpsomme og tålmodige venner og familie.

I lørdags hvor solen stod højt på himmelen, sendte vi det sidste testhold afsted, familien Lauritsen. Netop den dag skulle deres datter, Malina have fejret sin store dag, sin konfirmation, derfor havde familien besluttet at lave dagen til en familehyggedag. Vi var glade for at familien valgte at bruge noget af dagen til at teste spillet for os.

Christian, som spillede sammen med sin kone og tre døtre, sagde om spillet:
”Escape Skagen sendte os ud på en spændende mission. Det er lavet så man kommer rundt til forskellige steder i Skagen – vi bor her jo til dagligt, så det var sjovt at lægge mærke til ting ved byen vi har tendens til at tage for givet. Det er et godt familiespil hvor man arbejder sammen og alles input er noget værd. Vi var super godt underholdt og kan klart anbefale operation Mindfall”

Vi har endnu et City Game som bliver klar til sommer, DEN MAGISKE PORTAL. Det er et spil der henvender til familier med lidt yngre børn. Spillet foregår i en eventyrverden hvor gnomer og trolde huserer og hvor man skal jagte forsvundne krystaller.

Vi har brugt lukkeperioden på at ”renovere” vores hjemmeside, med de nye spil og fået produceret nye små videoer om vores 2 indendørs Escape Room, så tjek den ud på www.escapeskagen.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen i den gamle kommandobunker på Trindelvej i Skagen Escape Skagen.

Fakta om City Game – Operation Mindfall
Et udendørs spil som foregår i Skagen by og nærområdet ved Escape Skagen. Ved hjælp af GPS-geocaching og augmented reality bliver I guidet rundt på jeres mission. I får udleveret en kuffert med hjælpemidler, samt en iPad, som vil guide jer rundt i byen på en rute, hvor I skal løse spændende gåder og opgaver undervejs. Ruten er ca. 3 km. Anbefalet alder: 16+ (13 år ifølge med voksne) Antal spillere: 2-5 personer (vi anbefaler 2-4 personer) Spilletid: ca. 2½ time (+intro 15 min) Mulighed for at spille 2 hold mod hinanden (4-10 personer)

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Escape Skagen åbner den 18 maj nyt City Game - OPERATION MINDFALL' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger