Efterforskning i forsvindingssag fortsætter – 52-årig mand eftersøges

Efterforskning i forsvindingssag fortsætter – 52-årig mand eftersøges

18. maj 2020 - kl. 11:25 - af

Nordjyllands Politis massive efterforskning i sagen om en forsvundet 39-årig mand fra Frederikshavns-området fortsætter på fuldt tryk. To personer blev i fredags anholdt og varetægtsfængslet. Desuden er der afsagt fængslingskendelse mod en tredje person i sagen.

Der er tale om en 52-årig mand, der nu eftersøges af politiet i sagen. Manden er efterlyst internationalt.

”Vores efterforskningsskridt i sagen gør, at vi mistænker ham for at have forbindelse til den 39-årige mands forsvinding,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der af hensynet til at beskytte det omfattende efterforsknings-arbejde ikke kan udtale sig yderligere om det konkrete mistankegrundlag mod den 52-årige eftersøgte mand:

”Men vi opfordrer ham til omgående at melde sig til nærmeste politimyndighed.”

Kompleks efterforskning
To personer – en 46-årig kvinde og en 45-årig mand – blev ved et grundlovsforhør i Retten i Hjørring fredag 15. maj 2020 varetægtsfængslet i sagen i foreløbig fire uger. Grundlovsforhøret blev afholdt for dobbeltlukkede døre, hvilket betyder, at politiet ikke kan udtale sig om sigtelserne mod de to personer eller kommentere på deres forklaringer.

”Foran os ligger stadig en stor og kompleks efterforskning af denne sag: Vi skal undersøge en lang række af spor, og vi skal foretage afhøringer og genafhøringer af adskillige personer med relation til sagen,” forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.
Flere lokaliteter undersøgt

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiets efterforskningsskridt i sagen hen over weekenden ligeledes har omfattet undersøgelse af en række forskellige lokaliteter i Frederikshavnsområdet.

”Vi har i den forbindelse beslaglagt en række effekter. Dem skal vi have nærmere undersøgt, belyst og analyseret. Vores arbejde består fortsat i få klarlagt, hvorvidt der er spor efter en forbrydelse mod den 39-årige efterlyste mand et af disse steder,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Har man relevante oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterforskning i forsvindingssag fortsætter – 52-årig mand eftersøges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger