Få gang i virksomheden efter corona!

Få gang i virksomheden efter corona!

25. maj 2020 - kl. 14:49 - af

Erhvervshus Nord holder gratis webinar for virksomheder i overnatnings- og restaurationsbranchen. Webinaret vil også være relevant for private udlejere af feriehuse.

Onsdag 27. maj kl. 9-10 holder Erhvervshus Nord et gratis webinar målrettet overnatnings- og restaurationsbranchen med fokus på to temaer:

  1. Coronavirus – sikkerhed for gæster og ansatte v/ direktør Lene Bildtoft, Arbejdsmiljøeksperten
  2. Medarbejderforhold og tilpasningsmuligheder under Covid-19, herunder særligt om arbejdsfordeling, lønkompensation og overvejelser vedrørende tilbagevenden til ”normalen” v/advokat Jakob S. Johnsen, HjulmandKaptain

Deltagelse i webinaret er som sagt gratis, men kræver tilmelding via Erhvervshus Nord på linket: https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/230/.

Fristen for gratis tilmelding er tirsdag 26. maj kl. 12.00. Herefter får alle tilmeldte en mail med det link, der skal benyttes onsdag morgen. Efter webinaret bliver indlægsholdernes præsentationer sendt til deltagerne i en mail.

Erhvervshus Nord håber, at webinaret vil give svar på nogle af de mange spørgsmål, der opstår i disse dage, hvor mange virksomheder i turist- og oplevelsesbranchen åbner igen efter nedlukningen. Der er også information at hente på hjemmesiden https://www.erhvervshusnord.dk/, hvor du også finder telefonnumrene til erhvervskonsulenterne, der er klar til at guide dig igennem corona-junglen.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få gang i virksomheden efter corona!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger