Brev til Frederikshavn kommune hjemme-/Sygepleje i Skagen med mange tak

Brev til Frederikshavn kommune hjemme-/Sygepleje i Skagen med mange tak

8. juni 2023 - kl. 9:48 - af

Kort forhistorie: Fredag den 9. december skulle jeg til julefrokost, og inden skulle jeg lige skiftet et par bukser. Ude midt p√• gulvet med det ene ben i buksebenet, da jeg l√łftede det andet gik det galt! Jeg faldt og i faldet br√¶kkede jeg l√•rbenet. Ambulance til Hj√łrring, kort unders√łgelse og klar til operation l√łrdag morgen. Efter 3 dage retur i eget hjem.

Min s√łde familie havde gjort klar til min hjemkomst. Jeg bor alene, og der var flere ting, der skulle bringes i orden. Der blev lavet aftale med det kommunale system om hvilke hj√¶lpemidler jeg skulle bruge, og alt var bragt i orden, inden jeg kom hjem.

Det er her, jeg gerne vil sige mange tak til det personale, der har hjulpet mig igennem en svær tid, hvor jeg startede med ikke at være mobil og frem til i dag, hvor jeg kan cykle på arbejde igen.

Jeg har m√łdt et personale, som har behandlet mig fantastisk, og som hele tiden har haft fokus p√• at hj√¶lpe mig i gang med at g√• igen, at hj√¶lpe mig med de ting, jeg ikke kunne selv og v√¶re forst√•ende, n√•r det var sv√¶rt etc. Altid smilende og venlige med gode r√•d og stor faglig indsigt. Jeg kunne selvf√łlgelig godt se, at det ogs√• var medarbejdere, der somme tider var meget pressede i deres arbejde, men det var aldrig noget, jeg f√łlte, gik ud over mig. Naturligvis skred deres tidsplaner somme tider, men de arbejder jo ogs√• med mennesker, som til tider er udsatte for uheld og √¶ndringer i deres sygdom.

Jeg har altid sagt, at jeg betaler min skat med gl√¶de, og da jeg nu fik brug for det, levede det, jeg m√łdte, fuldst√¶ndigt op til det, jeg forventede. Jeg har afslutningsvis en lille b√łn til os alle. N√•r du f√•r mulighed for det, s√• ros disse medarbejdere for det job, de udf√łrer. Husk at tale venligt til dem og husk at fort√¶lle de gode historier om den hj√¶lp, du fik.

Med venlig hilsen og tak endnu en gang

Jens Lundholm Pedersen

5 kommentarer til “Brev til Frederikshavn kommune hjemme-/Sygepleje i Skagen med mange tak” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Brev til Frederikshavn kommune hjemme-/Sygepleje i Skagen med mange tak”

 • Marianne+Bindslev

  Jeg kommer lidt i slipstr√łmmen, men vil virkelig gerne tilslutte mig Jenses fine opbakning til Skagen Hjemmepleje og andre, der bidrager med praktisk hj√¶lp, r√•d, d√•d og omsorg.

 • Tusind tak for de p√¶ne ord . Venligst en kollega i udek√łrende aften teamet.

 • Kan kun sige et stort tak for dine p√¶ne og varme ord. Det er altid dejligt og h√łre de gode stunder og historier

  Mvh en kollega til det udek√łrende team.

 • Ren√© Kibsgaard Frandsen

  Kære Jens Lundholm

  Jeg er helt enig med dig, den hj√¶lp min mor og jeg f√•r fra Hjemmepleje, er uvurderlig. Det gl√¶der mig, at du har f√•et samme behandling. Jeg g√łr selv opm√¶rksom p√• det, b√•de her og andre steder. Personligt har jeg hjulpet Hjemmeplejen med at g√łre opm√¶rksom p√• problemstillinger, hvor jeg har v√¶ret med til at rykke noget. Selvom der g√•r en anden snak i byen.
  Personligt har de været der for mig, sammen med Lægehuset. Hvor Regionen og Præhospital Virksomhed svigtet.

  Med venlig hilsen
  Rene’ Kibsgaard Frandsen

 • Stig Pedersen

  Tak Jens
  Dejligt at du deler den positive historie.
  Oftest ser vi jo at folk er flittigst til at dele de mere trælse oplevelser.
  Mvh
  Stig Pedersen, Vesterbyvej.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brev til Frederikshavn kommune hjemme-/Sygepleje i Skagen med mange tak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER