20-årige Mathilde Larsen fra Strandby får VEB-debut mod Solrød Strand

20-årige Mathilde Larsen fra Strandby får VEB-debut mod Solrød Strand

19. februar 2024 - kl. 15:24 - af

Vendsyssel Elite Badminton har en 20-årig debutant fra Strandby med i tirsdagens hjemmekamp mod Solrød Strand.

Mathilde Larsen står foran sin hidtil største udfordring som badmintonspiller, når hun i morgen aften er med på VEB’s ligahold, der kl. 18.30 får besøg af Solrød Strand.

Frederikke Østergaard og Polina Buhrova kan ikke spille, og Mathilde Larsen er den næste i rækken. Hun spiller til daglig på VEB’s andethold i Danmarksserien.

– Vi har set det før. Lige pludselig får spillere, som ellers ikke er tiltænkt en rolle på vores ligahold, alligevel chancen i Badmintonligaen. Det er blandt andet derfor, at vi kæmper hårdt for at skabe et endnu bedre træningsmiljø i Hjørring, Frederikshavn og Skagen, siger formand Jan R. Jensen.

Historiebøgerne viser, at springet fra Danmarksserien til Badmintonligaen er gigantisk. Mathilde Larsen kommer derfor på overarbejde og skal indstille sig på, at der venter hende en ordentlig mundfuld – formentlig mod den tidligere VEB-spiller Josefine R. Jensen.

– Vores formand er gået i spidsen for at udvikle træningsmiljøet i VEB’s moderklubber, og udtagelsen af Mathilde viser, at det er nødvendigt, at vi får vores andethold højere op i rækkerne. Det burde som minimum spille i 3. division og helst i 2. division, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Der resterer to runder af grundspillet i Badmintonligaen. Ud over Solrød Strand hjemme skal VEB’s danske meste fredag en tur til Gentofte.

VEB indtager p.t. tredjepladsen. Målet er en plads i top 4, som kvalificerer sig til semifinalerne. Der er ingen Final 4 i denne sæson. Nr. 1 og 2 har tirsdag 2. april fordel af hjemmebane i semifinalerne mod nr. 3 og 4. Finalen spilles tirsdag 7. maj i Frederiksberghallerne.

Der er gratis entre tirsdag aften i Arena Nord i Frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '20-årige Mathilde Larsen fra Strandby får VEB-debut mod Solrød Strand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger