Overtagelsen af “RĂždspĂŠtten/Havnegrillen ” er foregĂ„et sĂ„ hurtigt at der endnu ikke er fundet et navn til stedet pĂ„ Pier 1. I morgen gĂ„r der en konkurrence online her pĂ„ SkagensAvis og avisens Facebook side, om hvad stedet skal hedde. Der er et gavekort pĂ„ 1000 kr pĂ„ hĂžjkant. LĂŠs mere om konkurrencen i morgen. SKRIV IKKE FORSLAG I KOMMENTARFELTET HER, MEN VENT TIL KONKURRENCEN ER PĂ
FACEBOOK !
En spĂŠndende kulinarisk rejse venter forude, nĂ„r “????????” Ă„bner som det nye madsted i Skagen. “???????”, en del af det anerkendte Skagen Smokehouse (ejet af Prime Ocean ).
“????????” bliver mere end blot et nyt madsted; det er et kulinarisk eventyr, der dykker ned i Skagens rige gastronomiske arv. Med en dedikation til lokale rĂ„varer og produkter vil “????????” bringe det bedste fra havet og lokale producenter til bordet.
“Vores kunder kan se frem til en bred vifte af retter, der inkluderer lĂŠkkerier som sĂžkogte Skagen Rejer, lokale fiskearter, rĂžgede produkter fra Skagen Smokehouse, saftige fiskeburgere, fish & chips, smĂ„ glade fisk (Happy Fish), og selvfĂžlgelig ogsĂ„ andre lĂŠkkerier for bĂžrn og dem, der ikke altid higer efter fisk” fortĂŠller indehaver og direktĂžr i Prime Ocean, Niels Nordmann, og han fortsĂŠtter: “Vi strĂŠber efter at levere den bedste kvalitet, smag og madoplevelse til en overkommelig pris. Dette er ikke kun en kulinarisk oplevelse for de besĂžgende, men ogsĂ„ en mulighed for lokale og turister at smage autentiske rĂ„varer fra Skagen, uden at det belaster tegnebogen”.
Den kreative kraft bag denne kulinariske oplevelse er kÞkkenchef Martin MÞller Jensen. Med stor erfaring inden for gastronomi, og dedikation til hÞj kvalitets rÄvarer, er Martin manden der kan skabe spÊndende, sunde og velsmagende retter. Hans ydmyghed over for Skagens mange smagsnuancer sikrer, at hver bid er en rejse gennem byens rige kulinariske arv.
Martin hĂ„ber, at de besĂžgende ikke blot forlader stedet med en tilfreds mave, men ogsĂ„ med en lyst til at tage en bid af Skagen med hjem. De lokale producerede fiskeprodukter fra “???????” vil vĂŠre tilgĂŠngelige for kĂžb, sĂ„ man kan fortsĂŠtte smagsoplevelsen derhjemme.
 SĂ„ sĂŠt kryds i kalenderen og glĂŠd dig til maj, hvor “?????????” Ă„bner dĂžrene og inviterer alle til at tage del i denne smagsrejse.
Skal besĂžges.
HĂ„ber I kommer pĂ„ min favoritliste – steder der er vĂŠrd at besĂžge!
De bedste Ăžnsker til jer.
Pier 1