Det er et særligt ansvar at drive bank i Skagen

Det er et særligt ansvar at drive bank i Skagen

26. februar 2009 - kl. 9:48 - af

Midt under finanskrisen søsætter Spar Nord nu en landsdækkende kampagne, der fokuserer på, hvorfor banken mener, at det er et helt særligt ansvar at passe på kundernes penge.

– Kampagnen tager afsæt i den særlige forretningsmodel, vi har i Spar Nord, hvor vi forsøger at kombinere kompetenceniveauet fra den store bank med nærværet og det lokale engagement fra den lille bank, fortæller Allan Kastor Andersen, direktør i Spar Nord Skagen og fortsætter:

– Pointen er, at her i Spar Nord Skagen – og i Spar Nords 74 andre lokale banker i hele landet – træffer vi de lokale beslutninger selv. Samtidig er vi en del af en af landets største bankkæder – med alt hvad det indebærer af bagland og soliditet. Som det hedder i vores nye kampagne, kan vi altså ikke give hovedkontoret skylden, men må selv stå til ansvar for vores handlinger.

Du kan sove trygt
Omdrejningspunktet i Spar Nords nye kampagne bliver en reklamefilm, der de kommende uger kommer til at præge reklameblokkene på blandt andet TV 2, TV 2 Charlie, TV 3 og 3+. Filmen suppleres af annoncer, radiospots og reklamer på internettet.

– Kampagnen hedder ”Et særligt ansvar” og fokuserer på, hvad det vil sige at være ”Spar Nord” – og hvad kunderne får ud af det: For trods uro og finanskrise kan vores kunder fortsat sove trygt og roligt om natten. Og det kan de, fordi vi er en bank, der føler og tager et særligt ansvar for vores kunder og deres økonomi, fortsætter Allan Kastor Andersen.

– Hvis ikke vi var så lokale, at vores direktører og medarbejdere boede tæt på vores kunder, og vores beslutninger derfor har konsekvenser for de mennesker, vi møder på gaden hver dag – ville vi ikke i samme grad være nødt til at føle og tage et særligt ansvar. Og det er netop dette særlige ansvar, der – tror vi – har været med til at sikre den fremgang, Spar Nord har oplevet de senere år, siger Allan Kastor Andersen.

Spar Nords kampagne går i luften 2. marts.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det er et særligt ansvar at drive bank i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger