Golfklubben Hvideklit modtager gave på 100.000

Golfklubben Hvideklit modtager gave på 100.000

16. marts 2009 - kl. 9:44 - af

Eluf Schrøder, Hvide Klits tidligere formand nu 93 år og stadig aktiv golfspiller overrakte i forbindelse med Golfklubbens generalforsamling 100.000 kr. i gave til klubben.

”Min kone, Ruth og jeg har været medlem af klubben i 35 år og har haft mange af vore bedste oplevelser her og mødt mange venlige mennesker” sagde Schrøder blandt andet i sin tale til generalforsamlingen. Nu siger vi også på denne måde tak. Næste generation har overtaget vort hus her, men de er også blevet medlem af vore dejlige klub, sluttede Schrøder.

Formanden Jens Ottesen takkede varmt på klubbens vegne og kunne meddele at beløbet i overensstemmelse med Schrøders ønske ville blive brugt til bygning af et nyt pumpehus, med tilhørende parkeringspladser for golfbiler. Huset blev foreslået navngivet ”Schrøders hus”, hvilket med stående applaus til Schrøder blev vedtaget.

Helt overraskende for klubbens formand har det nok ikke været, i det man allerede fredag kunne holde rejsegilde på den nye bygning. Selv 100.000 kr. slår dog ikke til, men så trådte et team af virksomheder til Sponsorater fra Larsen & Thorsen, Elektromarine, Bygma, VIVA tagdækning og Skagen Beton medvirkede til realisering af projektet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golfklubben Hvideklit modtager gave på 100.000' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger