Vi har fået en ny medarbejder på redaktionen

Vi har fået en ny medarbejder på redaktionen

19. maj 2009 - kl. 8:00 - af

Vi har fået en ny medarbejder, som arbejder hos os nogle gange om ugen efter skoletid. Ina Rosdal hjælper os på kontoret med blandt andet pasfotografering, men hun vil også være at finde “ude i marken”, så tag godt imod hende hvis hun dukker op hos jer.

Vi vil lade Ina præsentere sig selv, så værsgo:

Mit navn er Ina Rosdal, jeg er 14 år og er ved at være færdig med 9. klasse på Brovandeskolen. Det er bare de sidste eksamener, der skal overståes.

Jeg bestemte mig som femårig for, at jeg ville kunne alfabetet, inden jeg begyndte i skole. Da jeg derefter lærte at læse og skrive, havde jeg stort set ikke lyst til at lave andet. Første værdige kandidat til at konkurrere med min interesse for skrivekunst blev jeg dog præsenteret for, da jeg var omkring 7 og fik et engangskamera af min mor. Jeg begyndte straks at lave opstillinger af ting på mit værelse, som jeg synes skulle foreviges.

Rullerne fra de forskellige engangskameraer jeg fik den gang blev hurtigt brugt op, og jeg så som niårig mig selv nødsaget til at tage hul på min opsparing for at købe et digitalkamera.

Siden da er det gået slag i slag og som 11-årig fik jeg efter en samtale med min ældre fætter ideen til at kombinere mine to store interesser og sigte efter en udannelse som fotojournalist.

Denne drøm har jeg tidligt fået en forsmag på, ved at blive ansat ved Skagen Media. Her består mine opgaver udover at gøre rent, stå i forretning og tage pasbilleder også i at skrive artikler og tage dertilhørende billeder.

Jeg vil gå i gang med alle udfordringer, jeg bliver stillet for med entusiasme, og jeg glæder mig til at få en snak med jer, der kommer forbi Skagen Media i åbningtiden 16.00 til 18.00 tirsdag og torsdag. Ellers ses vi måske, hvis I har et arrangement, der skal dækkes 🙂

Venlige hilsner,
Ina Rosdal.

4 kommentarer til “Vi har fået en ny medarbejder på redaktionen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Vi har fået en ny medarbejder på redaktionen”

 • Kære Ina
  Imponerende – tillykke med det.
  Med ønsket om en god sommer samt held og lykke fremover, nu hvor du forlader Brovande`eren!
  Mange hilsner
  Pia

 • Et nu meget forsinket tak til både Mette og Pia for den varme velkomst. Til Pia kan jeg også tilføje, at jeg sluttede min eksamen ganske fint med et gennemsnit på 11,28 på 12-skalaen.

  Venlig hilsen Ina.

 • Hej Ina

  Tillykke med jobbet.

  Rigtig flot – og godt at du bare “tør” gå i gang! Du skal nok nå dine mål!

  Så skønt, når vores lokale unge mennesker også kan se mulighederne lokalt.

  Held og lykke – også med eksamen.
  Mange hilsner
  Pia Karlsen

 • Hej Ina

  Velkommen til – jeg glæder mig til at læse dine historier! =D

  Mette

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi har fået en ny medarbejder på redaktionen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger