Torsdag fejrer SkagensAvis.dk to års jubilæum – Jubii!

Torsdag fejrer SkagensAvis.dk to års jubilæum – Jubii!

21. maj 2009 - kl. 8:05 - af

Det er ufatteligt så hurtigt dagene, ugerne og månederne kommer og går. I dag, torsdag den 21. maj er det nøjagtigt 2 år siden at vi startede med at udgive SkagensAvis.dk som lokal internet medie.

Udviklingen har været hæsblæsende, og vi har i mange perioder “ligget vandret” for at følge med.

Det har været utroligt spændende, og den opbakning som vi møder, når vi bevæger os rundt i byen, er helt fantastisk, tak skal i have for det!

Når vi kikker på besøgstallene, så er det tydeligt, at vi når rundt til stort set samtlige husstande i Skagen området, og rigtig mange er forbi SkagensAvis.dk hver eneste dag. Besøgstallet har efterhånden stabiliseret sig omkring 2.000 hver dag. Dette er 2.000 forskellige pc’er, og derfor kan – og er det faktiske daglige læsertal noget højere.

En god ven sagde til mig, da han blev klar over dette “At det jo faktisk er klart flere abonnenter, end hvad den gamle papir udgave af Skagens Avis havde de sidste år”, og hvis det er rigtigt, så har vi da anledningen til at være rigtig godt tilfredse.

Vi modtager således hver dag en rigtig flot folkelig opbakning, og efterhånden også en god opbakning fra erhvervet. Vi laver netavisen således at det er ganske gratis at bruge den, og det betyder, at den eneste form for økonomi er via annoncer. Dette er således en opfordring til erhvervet om at støtte op omkring SkagensAvis.dk, derved er i med til at sikre, at Skagen også i fremtiden har et godt dagligt lokalt medie, til glæde for hele det lokale samfund – altså jeres kunder!

Jeres kunder sidder og læser med her, hver eneste dag, og dermed er det oplagt at i præsentere jeres produkter/ydelser denne vej. Priserne er yderst rimelige, og målgruppen kan ikke være mere præcis end tilfældet er.

Vi er i fuld gang med at lave en lille ændring på netavisen, som blandt andet betyder at nogle af de nuværende annonce grupper slås sammen til nogle større enkelte enheder, således at den enkelte annonce bliver større, hvilket giver bedre mulighed for at få et budskab ud, vi forventer at denne ændring vil være gennemført i løbet af ganske kort tid, og glæder os til at præsentere de nye muligheder for vores annoncører.

Til alle byens foreninger og organisationer. I er en del af den “lim” som holder lokalsamfundet sammen, og derfor er jeres overlevelse ekstrem vigtig. Jeg ved at i, i disse år kæmper med konkurrencen fra andre sider. Der er masser af tilbud til unge mennesker, og det er ofte svært at “trænge igennem”. Derfor opfordrer jeg jer til at bruge os. Når i har en begivenhed, eller et stævne eller noget nyt i jeres forening, så send det til os, skriv lidt tekst, og tag eventuelt lidt fotos, så retter vi det hele til, og offentliggør det gratis. I nogle tilfælde har vi sågar ressourcer til selv at tage ud og dække begivenheden, men det forudsætter at i kontakter os i så god tid som muligt, af hensyn til vores planlægning.

Med de bedste ønsker for Skagen området. Med venlig hilsen.
Hans Christian Andersen og Michael Egelund

Til allersidst vil jeg gerne oplyse lidt “tørre tal”. I den 2 års periode som vi har eksisteret, har vi udgivet gennemsnitligt 25 artikler om ugen, og i læsere har skrevet knap 1.600 kommentarer.

5 kommentarer til “Torsdag fejrer SkagensAvis.dk to års jubilæum – Jubii!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Torsdag fejrer SkagensAvis.dk to års jubilæum – Jubii!”

 • ingrid andersen

  Et stort tillykke og Held og Lykke fremover ,ønsker vi jer begge.

  Syntes også det er godt gået.

 • Kære HCA

  Du har skabt et forum for lokal information og debat.

  Tak for det og tillykke med de to år – gid mange må følge

  Hans-Jørgen Hjort

 • Tillykke med det – det er flot gået 🙂
  Jeg tror der er mange der har det som mig – det er de første nyheder jeg slår op på hver morgen 🙂

  Og så vil jeg i øvrigt rose annoncørerne – for jeg lægger mærke til annoncerne herinde og jeg synes at der tit bliver taget hensyn til design og stil – så det ikke bare er f.eks. en neongrøn brik med blinkende priser som man ser på nogle hjemmesider. Det er dejligt – og giver meget mere lyst til at kigge på jeres annoncer når I laver kampagner osv 🙂

  Mette

 • Tillykke med de 2 år. Som tiden dog går. Man har jo vænnet sig til at læse Avisen hver dag. Et rigtig godt initiativ I fik den gang. Håber det bedste fremover.

 • Niels Poplens

  Kære SkagensAvis.dk.

  I ønskes et kæmpe STORT Tillykke med 2 år`s dagen, det er godt nok helt utroligt hvad i har opnået på så kort tid, i ønskes ligeledes held og lykke fremover, glæder mig til at følge jer.

  Sendt Med Kreativ Hilsen fra Sjællænderen Niels Poplens.
  http://www.poplens-art.dk

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torsdag fejrer SkagensAvis.dk to års jubilæum - Jubii!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger