S.I.K. serie 4 – Det swinger for Skagens 2. hold

S.I.K. serie 4 – Det swinger for Skagens 2. hold

15. juni 2009 - kl. 9:21 - af

Skagens succesfulde 2. hold skulle fredag ud og forsøge at vinde sin 12. sejr i træk i denne sæson. En sejr der ville betyde et stort skridt nærmere en kamp om det Jyske Mesterskab for det unge Skagen hold.

Foto:Brian Eggert havde mange nærkampe med hjemmeholdets målmand

Et nederlag ville derimod være et ekstra slag i hovedet for hjemmeholdet Nielstrups betræbelser for at overleve i Serie 4.

Efter 11 min viste det skarpe Skagen hold tænder for første gang. Et tørt hug på den meget våde bane fra Albert E. Sørensen, er hjemmeholdets målmand meget tæt på at fumle i mål, men keeperen får raget kastanjerne ud af ilden på selve målstregen.
3 min. senere er Henrik Bech klar til at swinge køllen og et tørt hug sidder solidt oppe i krogen og Skagboerne førte planmæssigt 0-1.

Efter 19 min. viste hjemmeholdet at de også ville være med til at bestemme, hvor skabet skulle stå. En Nielstrup spiller er pludselig fri, men Max Friis i Skagen målet klarer flot.
3 min. efter er der igen uro i jernet for det ellers godt swingende Skagen hold. En tilbagelægning fra Rasmus Rump får ikke nok kraft og bliver løbet op af en Nielstrup angriber, som passere Max Friis i Skagen målet. En overraskende udligning til 1-1 var en realitet.

Lidt panik på i denne fase af kampen og yderligere 3 min. senere kunne hjemmeholdet, efter et hjørnespark knalde bolden på overliggeren.
Men selvom det ikke helt swingede for Skagen holdet skulle det dog vise sig, at man godt kunne bruge hovedet alligevel.

Efter 31 min. kunne Rasmus ”Razzer” smække et indlæg ind til Brian Strauss og han kunne flot dirigere bolden i mål med hovedet til Skagen føring 1-2.
Skagen holdet swingede nu igen med taktstokken og 2 min. før halvleg var det Martin Bech der kunne sparke et hjørnespark ind til Rasmus Rump og med stor koncentration kunne han udbedre sin skade fra hjemmeholdets scoring af og heade bolden hårdt i mål til 1-3 til Skagen.

8 min. inde i 2. halvleg får hjemmeholdet knækket. Et Lasse Bruun indlæg kan Brian Strauss heade i mål til 1-4.
3 hovedstøds mål af Skagen holdet, viste at man trods alt kan bruge hovedet selv i den periode af kampen, hvor der ikke var meget ”swingtime” over holdet.
Hjemmeholdet kastede nu håndklædet i ringen og Skagen holdet swingede nu for fulde persienner.
Ind skiftede Brian Eggert kunne i det 63. min. øge til 1-5 med en lang tå.

Foto: Cykelhandler Ole Pedersen er ved at få styr på sine ting lige før kampstart.

Der var nu kun et hold på banen og 6 min. efter den sidste Skagen scoring kunne Lasse Bruun stå fader til en scoring mere. Et hjørnespark bliver sparket præcist ind til Brian Strauss og at han skal hugge til en bold, skal man ikke fortælle ham to gange. En first timer fik netmaskerne til at blafre og Brian Strauss kunne med sin sæson træffer nr. 35, bringe Skagen på 1-6.

I afdelingen for first timere ville Rasmus ”Razzer” også gerne melde sig i (swinger)klubben. 8 min.efter Strauss hugget kunne ”Razzer” også hugge til med en first timer og bolden strøg i mål til 1-7.
11 min. før lukketid fik Skagboerne tilkendt et straffe og Brian Strauss kunne hamre bolden i mål til slutresultatet 1-8 til Skagen holdet.

Det var Brian Strauss`s 36. mål i denne sæson. Målet for Strauss i – indtil videre – den sidste kamp er 4 kasser mere, så totalen kommer op på 40.
Målet for det kommende serie 3 hold er at vinde den sidste hjemmekamp og derved blive nr. 1. i kredsen og så er der dømt Jysk Mesterskabs kampe for Skagen drengene.
Et andet delmål er at holdet scorer 3 kasser i den sidste kamp så man kommer op på 100 scorede mål i denne sæson.
Følg med om det lykkedes på søndag kl. 11.00 på Spar Nord Arene i Skagen.

Man of the match : Brian Strauss.
Billede nr. 1 : Cykelhandler Ole Pedersen er ved at få styr på sine ting lige før kampstart.
Billede nr. 2 : Brian Eggert havde mange nærkampe med hjemmeholdets målmand.

Tak til Jan Skatka for artiklen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'S.I.K. serie 4 - Det swinger for Skagens 2. hold ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger