Hele byen er inviteret til firmafest ved KD Handel

Hele byen er inviteret til firmafest ved KD Handel

31. juli 2009 - kl. 9:14 - af

Alt her i livet skal ikke handle om arbejde, og når man holder en fest for sine ansatte, kan man jo lige så godt også invitere resten af byens borgere med opland og gæster, mener ejeren af KD Handel i Skagen, Karsten Drastrup.

Umiddelbart er der nu ikke så meget at feste for.

– Vi har kæmpet så meget mod myndighederne i den seneste tid, så vi næsten ikke har haft overskud til at drive forretning, og den økonomiske krise betyder, at vi lige nu kæmper for at overleve, men en firmafest skal der altså være plads til, fastslår Karsten Drastrup.

For bare to år siden havde KD Handel i Skagen 25 biler og 30 ansatte. I dag er der kun tre biler og seks ansatte tilbage. Til gengæld er forretningen med salg af brænde og gas i fremgang, det samme er autoophug med salg af brugte og nye autodele samt produkthandel, og firmaet har også fået miljøcertificering til at miljøbehandle biler.

– Jeg håber da, at firmaet kan overleve, men jeg må også være så realistisk at sige, at det måske bliver den sidste firmafest, som vi holder på søndag, siger Karsten Drastrup.

Firmafesten holdes søndag eftermiddag 2. august fra kl. 12 til 19 på Minkvej 3 i Skagen, og her er der langt op til god underholdning med Country Sisters, der nu for femte år i træk spiller til firmafesten, der også byder på underholdning af Micky fra Aalborg.

Country Sisters fra Tjekkiet har lovet endnu engang at levere et forrygende show med countrymusik. Alle medlemmer i bandet er usædvanlig musikalske og samtidig også utroligt dygtige dansere. De har alle en flot konservatorieuddannelse bag sig – nogle af dem studerer stadig, og bandets program er meget bredt sammensat, man vil finde alle stilarter indenfor countrymusik over de sidste nye moderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock’n’roll.

Ejeren af KD Handel, Karsten Drastrup, har selv en fortid som musiker. Han spillede blandt andet på Safari Bar i Skagen i 1970, før Sussi og Leo tog over med musikken der. Nu nøjes han med en søndag om året at være arrangører, og i den forbindelse er det altså blevet en fast tradition, at Country Sisters kommer på besøg i Skagen.

Han har sammen med andre lige oprettet en ny fanklub med en hjemmeside på internettet: www.countrysisters.dk

En kommentar til “Hele byen er inviteret til firmafest ved KD Handel” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Hele byen er inviteret til firmafest ved KD Handel”

  • kommer der til at regne flytter vi ind i hallen dagen skal ikke gå tabt
    håber i kommer rigtig mange
    HUSK DET ER GRATIS

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hele byen er inviteret til firmafest ved KD Handel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger