Flot 3. plads til Skagenrytter ved mesterskab.

Flot 3. plads til Skagenrytter ved mesterskab.

19. august 2009 - kl. 6:43 - af

Søndag d.16/8-09 var der individuelle distriktsmesterskaber i region 14 (Nordjylland) i spring for ponyer på Ulsted Rideklub. Fra Skagen Rideklub deltog Astrid Marie Lykke Ewald på Tequila.

Der var 28 ryttere til start i mesterskabet for kategori 1 ponyer. Disse skulle 2 gange igennem en teknisk svær bane med 12 spring. Efter første gennemridning var der kun 10 ryttere, som var kvalificerede til anden runde. Det store mandefald skyldtes ikke mindst at der var vandgrav med.

Anden runde blev afviklet på den måde at ekvipagen med flest fejl startede og ekvipagen med færreste fejl sluttede. Astrid red som 4. sidste og efter en fin tur førte hun klassen. Desværre for hende var 2 af de 3 sidste ekvipager lidt skrappere, hvilket medførte at hun måtte se sig henvist til 3. pladsen.

Søndag d 30/8-09 er der distriktsmesterskaber i ponyspringning for hold på Hjørring Rideklub. Her stiller Skagen Rideklub med et hold for første gang i mange år. Her er Astrid også med. Sidste år sprang hun til holdmesterskaberne for Farstrup og omegns Rideklub og er forsvarende mester.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot 3. plads til Skagenrytter ved mesterskab.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger