Nyhedsbrev fra Drachmanns Hus

Nyhedsbrev fra Drachmanns Hus

9. september 2009 - kl. 9:24 - af

Omkring 100 mennesker overværede Рtrods det fugtige vejr Рden herlige koncert med Haraldsguttene i haven ved Drachmanns Hus den 28. august. De muntre norske sangere har lovet at komme igen til næste år.
Men ellers er det ved at v√¶re slut…
Torsdag den 10. september afvikles den sidste af sommerens mange Drachmannaftener.
Der har været en meget fin belægning på de stemningsfulde aftener, og der bliver sikkert også udsolgt til Farvel til Drachmann for i sommer.
N√¶ppe er s√¶sonen dog overst√•et f√łr der den 19. september kl. 15 bydes p√• en lille Drachmann-cabaret i atelieret. Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard, der har gjort mere end god fyldest ved sommerens arrangementer st√•r denne eftermiddag p√• egne ben, da Poul Bernth er i det fjerne udland. Man kan gl√¶de sig til en rask lille koncert med highlights fra Gabrielsson & Hegaards repertoire. Arrangementet er en del af Kulturraketten, og er gratis for museets g√¶ster.
Den 30. september lukker museet, men slår atter porten op i efterårsferien, hvor der er åbent hver dag kl. 11-15.
Tirsdag den 13. oktober kl. 12 fort√¶ller Poul Bernth om Drachmann og hans Skagendigtning, og torsdag den 15. oktober kl. 20 kan man overv√¶re En aften i Drachmanns Hus – med smagspr√łver p√• Holger Drachmanns digtning. Atter er det Ann-Marie Gabrielsson, Jesper Hegaard og Poul Bernth der st√•r for l√łjerne.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyhedsbrev fra Drachmanns Hus ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger