SIK: Skagen serie 3 skabte dramatik i Parken.

SIK: Skagen serie 3 skabte dramatik i Parken.

14. september 2009 - kl. 11:12 - af

Efter 3 nederlag på stribe, skulle der point på kontoen for Skagens serie 3, i weekendens svære udekamp i ”Parken” i Bindslev. Og kunne det blive til 3 af slagsen, ville man da gladelig tage det med.
Det skulle vise sig at hjemmeholdet havde fået tilgang af den tidligere kontraktspiller fra Hjørring I.F., Ziad Zaliba og han skulle gøre livet ekstremt surt for Skagboerne.
Det forlød at den tidligere kontraktspiller var en del ude af form. Ja, sikkert, men den halve time han havde luft til, inden han måtte lade sig udskifte for at trække fornyet luft, blev brugt yderst effektivt.
Efter 9 min. rundede Ziad Zaliba, Skagens bagerste mand, Kaspar Andersen og han var alene med keeper, Max Friis. Denne klarede dog glimrende.
2 min. senere. Samme scenario. Ziad Zaliba var alene med Skagens keeper, Max Friis og igen blev Max den store.
Et lille pusterum blev der så for Skagboerne og man var lige oppe at snuse lidt til Bindslevs mål, med et par sporadiske chancer. Lige for at vise at man også ville være med til at bidrage til underholdningen.
Spillet 26 min. og Skagboerne var igen trykket langt tilbage på banen. Og det første tegn på at Skagboerne skulle gennemføre det meste af kampen i undertal, viste sig i denne fase af kampen.
Et klart frispark imod Skagboerne blev overset af en meget – ikke særlig venlig stemt dommer overfor Skagen – og igen var en Bindslev spiller fri med Skagen keeperen. Igen måtte Max Friis redde i målet.
Min. efter havde Ziad Zaliba fået fornyet luft og var klar til et nyt ”raid” imod Skagen målet. For 3. gang havde vi konfrontationen Zaliba vs. Friis og igen blev Max Friis den store i duellen.
2 min. senere lykkedes det for en ”tynd” dommer at tilkende Ziad Zalibe et tyndt frispark. Zaliba sparkede selv og denne gang måtte Max Friis i Skagen målet se sig passeret og hjemmeholdet førte 1-0.
En træt Zaliba gik herefter ud og det gav straks Skagboerne mere plads og overskud til at bygge sit eget spil op. Dette bemærkede dommeren og han besluttede tilsyneladende at begynde en turnus ordning med at smide Skagboerne ud efter tur. Rasmus ”Razzer” var den første der blev ramt, da han i det 33. min måtte ud med et gult kort.
Dette anfægtede dog ikke Skagens bagerste mand, Kaspar Andersen da han 10 min. efter kunne banke et frispark i mål og Skagboerne havde udlignet til 1-1 med en mand i undertal.
Man er som bekendt allermest sårbar efter en scoring og det ”glemte” Skagboerne, for 2 min. senere og i det 45. min. kunne hjemmeholdet slår kontra og Glen Salskov kunne bringe Bindslev foran med 2-1. En træls scoring at gå til pause med for Skagboerne.
Ziad Zaliba havde fået trukket frisk luft i pausen og var klar til nye tiltag for Bindslev, straks fra 2. halvlegs start af.
I det 56. min. opstod der så på ny en dobbelt konfrontation. Denne gang hed den Kaspar Andersen vs. Ziad Zaliba. Begge spillere måtte se sig som taber af denne runde. Kaspar Andersen lavede et frispark, som dommeren takserede som et gult kort og derved måtte Kaspar Andersen ud i 10 min. som den anden Skagbo. Zaliba derimod blev skadet i situationen og måtte udgå resten af kampen.
I det 60. min. måtte Thomas Johansen som den 3. Skagbo ud med et gult kort, men med 2 mand i undertal lykkedes det alligevel Brian Strauss at udligne til 2-2 min. efter.
Desværre for Skagboerne slog hjemmeholdet til 6 min. senere og kunne bringe sig foran med 3-2.
Skagboernes topscorer, Brian Strauss var for alvor kommet op i omdrejninger og i det 74. min. var Strauss igennem Bindslev forsvaret, men blev blokeret i skudøjeblikket. Det gjorde han dog ikke min. efter, da han kunne helflugte bolden op i hjørnet på smukkeste vis og udligne til 3-3.
9 min. før tid var Brian Strauss igennem igen, men alene med Bindslevs målmand måtte Strauss se sit forsøg halvklaret. Bolden røg lige ud til ind skiftede Michael Andersen og den gamle mål ræv kunne sende riposten i det tomme mål til Skagen føring på 3-4.
2 min. senere kunne hjemmeholdet atter slå kontra og udligne til 4-4.
I slutfasen virkede det som hjemmeholdet var løbet tør for luft og Skagboerne var tættest på den afgørende scoring. Brian Strauss havde blandt andet et farligt frispark i det 89. min. som hjemmeholdets målmand havde store problemer med.
Dommeren ville da også lige slutte kampen ordentlig af og i det 90. min. røg Niels Thomsen så ud med gult kort som den 4. Skagbo denne underholdende dag i ”Parken” i Bindslev.

Man of the Match : Niklas B. Farcinsen

klik på billederne for at forstørre og læse billedtekst

 

Med venlig hilsen
Jan Skatka

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK: Skagen serie 3 skabte dramatik i Parken.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger