Fodbold serie 3: Bagslag imod Bagterp.

Fodbold serie 3: Bagslag imod Bagterp.

28. september 2009 - kl. 9:57 - af

I weekenden var gæsterne fra Bagterp, på besøg hos serie 3 mandskabet fra Skagen. De to hold havde fået for vane, altid at spille tætte opgør og aldrig med Skagen som det tabende hold.
Skagboerne havde vundet det første opgør i Bagterp med 1-0, men i weekendens kamp skulle det vise sig, at der var tid til ”payback time” for Backterp.

Gæsterne kom bedst ud af starthullerne, men lidt efter lidt fik Skagboerne godt fat i gæsterne.
Spillet 12 min. og ny mand som bagerste, Niklas B. Farcincen kan sparke en lang bold op til Brian ”skriv nu noget pænt om mig” Eggert. Brian kan spille bolden videre til angrebskollega og fornavne broder, Brian Strauss. Topscorer Brian Strauss kan på sædvanlig vis runde Bagterps målmand. Vinklen bliver skarp, men Strauss får sædvanen tro afsluttet. Bolden tager sin retning imod stolpen og rammer indersiden af den og ligger sig praktisk taget til rette på selve mållinjen. En føring her og kampen havde taget en helt anden karakter, måske.

I stedet for slog gæsterne kontra og min. efter kunne Bagterp bringe sig foran med 0-1. Et udmærket skud placerer sig højt oppe i Skagboernes mål, men ingen af de 4 Skagboer; der havde muligheden for at blokerer for skuddet imens tid var, gjorde noget. Hvorfor ikke?
Nå, op på hesten igen og Skagboerne forsatte med at presse på, uden dog at det blev de vilde chancer der blev produceret.

I det 25 min. slog gæsterne igen kontra og et skud stryger lige udenom Skagboernes målstolpe.
Efter 32 min. løber Skagboerne igen panden imod stolpen. Et hovedstød fra Søren Brusvang tager atter indersiden af stolpen. Lidt mere saft i Brusvangs hoved(stød) og bolden var havnet i nettet. Riposten fra stolpen havner hos Brian ”skriv nu noget pænt om mig” Eggert. For stort set blankt mål, hamre han bolden langt over mål. En udligning her og kampen havde fået en helt anden karakter, måske.
2 min. før pausen dumper bolden ned for fødderne af mål jæger Brian Strauss. Også han svigter på denne dag og bolden bliver således helflugtet et par meter over målet. En udligning her og kampen kunne…………ja, måske.

I pausen blev der snakket om at de gamle dyder skulle findes frem igen. Spil ud over kanterne og derefter godt med afslutninger på.

Bagterp gjorde, hvad der kunne forventes af dem. Med kun en sejr i sæsonen, skulle den her 1-0 føring forsvares og det skulle nødvendigvis ikke være på den kønne måde. 4 mand blev stillet foran feltet og havde som hovedopgave at sparke eller heade alt væk, hvad der mindede om en fodbold. Det gjorde de forholdsvis godt, men Skagboerne gjorde altså også opgaven nemmere for dem.

Et tungt overvægt i spil imod Bagterps mål, blev aldrig helt farligt. Flere af Skagboerne havde så lidt gnist at komme med, da det store pres skulle sættes ind, at det knap nok kunne antænde et gaskomfur, der havde stået med fuld blus weekenden over.

Dertil kom at da man satsede med 3 angribere, ville de ind og stå sammen med Bagterps 4 forsvarere foran målet. Nu har undertegnede aldrig været en havørn til matematik, men her kan der godt følges med. 4 Bagterp forsvarere + 3 Skagen angribere giver = 7 mand inde foran feltet. Kanterne var øde som en palmestrand en regnfuld aften i november.

Med et kvarter igen var 2 x Brian dog igennem. Først var Brian Strauss igennem, men alene med målmanden blev Strauss dog den lille. Et par min. efter var det Brian Eggert der havde kæmpechancen, men forsøget blev afsluttet på målmanden. En ellers god indsats af Brian ”skriv nu noget pænt om mig ”Eggert, efterlader dog stadig indtrykket af. at skarpheden lige nu er på et niveau på lige fod med en gællekniv lagt i saltlage sommeren over.

Skagboerne måtte tage til takke med et yderst skuffende nederlag og det begynder nu at trække sig samme i den nederste region af tabellen.

Man of the Match : Niklas Bang Farcinsen.

Med venlig hilsen
Jan Skatka.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold serie 3: Bagslag imod Bagterp.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger