Få styr på din skat på biblioteket

Få styr på din skat på biblioteket

4. november 2009 - kl. 6:00 - af

og lær om tast-selv løsningerne. SKAT tilbyder borgerne individuel vejledning på Bibliotekerne i Frederikshavn Kommune i løbet af november:

 

Skagens Bibliotek: 9. november kl. 10.00 – 14.00
Sæby Bibliotek: 11. november kl. 10.00 – 14.00
Frederikshavn Bibliotek: 26. november kl. 10.00 – 14.00

I takt med udviklingen er det blevet sådan, at den korteste og nemmeste vej til SKAT går gennem SKATS hjemmeside på Internettet. Det har borgerne i Skatteregion Nord¬jylland forstået, og derfor de ligger helt i top, når det gælder anvendelse af Tast-Selv løs¬ninger.
Selv om det går rigtig godt, så kan det blive endnu bedre. SKAT i Nordjylland er helt bevidst om, at mange mennesker har svært ved at komme i gang, fordi de føler sig usikre på at anvende SKATs Tast-Selv løsninger. Det vil de gerne gøre noget ved.
Alle har jo ret til at få adgang Skattemappen! Derfor kommer SKAT på besøg på bibli¬otekerne i Frederikshavn Kommune for at møde deres kunder, der hvor de bor. Her kan borgerne få en individuel vejledning i brugen af SKATS hjemmeside og især brugen af Tast-Selv løsningerne. At kunne se indholdet i Skattemappen, og at kunne bruge Tast-Selv er jo højaktuelt netop nu. For eksempel er den nye forskudsregistrering, der er “krydret” med de nye bestemmelser i forårspakken, tilgængelig fra den 3. november. Herudover betyder de nye regler om betaling af restskat, at muligheden for selv at kunne beregne sin slutskat bliver mere interessant.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få styr på din skat på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger