Kvinde alvorligt forbrændt juleaften

Kvinde alvorligt forbrændt juleaften

25. december 2009 - kl. 16:51 - af

En 60 årig kvinde blev juleaften alvorligt forbrændt da hun ville puste et stearinlys ud. Der gik ild i hendes tørklæde og hun er blevet forbrændt på hænderne og i ansigtet. Kvinden blev efter en tur på Sygehus Vendsyssel fløjet med helikopter til Rigshospitalet.

 

Kilde: TV2/Nord

3 kommentarer til “Kvinde alvorligt forbrændt juleaften” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Kvinde alvorligt forbrændt juleaften”

 • Kempff-Nordkap

  Hej Heino…

  Du har gjort, hvad du skulle, og jeg håber, at patienten er i bedring. Det, der undrer mig noget er, hvis der er en procedure, der siger, at ambulancen SKAL via Hjørring, selvom det er tydeligt for de professionelle, der kommer til stedet, at skaden er så alvorlig, at den kræver behandling på en specialafdeling.
  Så burde man via en telefonopringing til Hjørring kunne rekvirere en helikopter, hvis vi da fortsat har denne mulighed heroppe?
  Og det er der tilsyneladende ingen, der har lyst til at oplyse om.

  Hilsen Inger

 • Hej Inger

  Jeg var den, der ringede til 112 og bestilte en ambulance.
  For mit vedkommende var der ikke megen tvivl om alvoren af skaderne, men jeg tror ganske enkelt at proceduren er således, at potentielle patienter til brandsårsafdelingen først skal vurderes på nærmeste skadestue, hvorefter de så kan henvises derfra.

  Om det så er klogt, er en anden sag…!

 • Kan nogen, med viden og indsigt i behandlingen af denne stakkels kvinde forklare mig, hvorfor hun skulle igennem en skrumletur til Hjørring, før hun kunne blive fløjet til Rigshospitalet?
  Er det fordi, det var juleaften, er vores helikopterplads nedlagt eller er nøglen til afspærringen blot forsvundet? Kunne alvoren af hendes brandsår ikke vurderes af den hjælp, som først nåede frem til hende?

  Hilsen Inger

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinde alvorligt forbrændt juleaften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger