Kommunen begynder nu at køre sneen væk

Kommunen begynder nu at køre sneen væk

23. februar 2010 - kl. 15:49 - af

Ekstraordinær vinter indsats. Vinteren har givet utrolig store mængder sne igennem en lang periode, og de enorme snemasser fra weekendens snefald gør det svært at opretholde tilgængeligheden på vejnettet. Vintertjenesten koncentreres fortsat om, at de store veje ryddes og holdes åbne, hvorefter de mindre veje og boligveje ryddes i henhold til vores vinterregulativ.
Vejrudsigten spår imidlertid om mere sne i ugens løb, og dette betyder, at Park & Vej nu prioriterer og vurderer indsatsen således:

Primærvejene (de store veje): Der ryddes fortsat med mandskab og materiel, så vejene holdes farbare, men man skal påregne, at der vil være sneglatte vejbaner.
Sekundærvejene (boligveje): Pga. de ekstreme vejrforhold påbegynder vi helt ekstraordinært at køre en del af sneen væk fra boligvejene, idet snemasserne giver store pladsproblemer her. Vejene ryddes i et omfang, så tilgængeligheden til kvartererne kan opretholdes, og med det formål at skabe plads til det forventede yderligere snefald.

Det vil her være en hjælp for vores personale i de store snerydningskøretøjer, hvis borgerne er behjælpelige med at markere i snemasserne, hvor der gemmer sig udsatte elskabe eller andet, så vi kan minimere antallet af skader fra snerydningen mest muligt.
For at sikre størst mulig tilgængelighed på boligvejene prioriteres indsatsen med bortkørsel af sne fra bykernerne og ud. Alle ledige offentlige arealer rundt omkring i byerne vil derfor kunne forventes at blive anvendt som mindre snedepoter.
Fortove og stier bliver først ryddet uden for byerne, når indsatsen på vejnettet er normaliseret. Fortove og stier i byerne ryddes, så snart der er mandskab og materiel til det.
Vi henstiller i øvrigt til tålmodighed under disse ekstreme vejrforhold. Vi gør alt for at målrette indsatsen, så afviklingen af trafikken sker bedst muligt. Der er indkaldt ekstraordinært mandskab til vintertjenesten, og der vil fortsat blive arbejdet på højtryk det meste af døgnet.

 

6 kommentarer til “Kommunen begynder nu at køre sneen væk” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Kommunen begynder nu at køre sneen væk”

 • Birgit Christoffersen

  Ja sne skal væk men hvornår mon det bliver i Skagen. Ja forstår ikke man laver cykelsti på Skagavej, man kan ikke cykle der, hvad er den bevendt, nu er der sne over alt nej kom i gang med at rydde sne som der sker i frederikshavn, vi er jo samme kommune.

 • Flemming Eriksen

  Alle offentlige arealer er allerede fyldt med sne , selv på jeres fortove , så det må da være en joke i skriver i jeres tekst ha ha

 • Karsten Drastrup

  Vi er jo ikke alle store nok til at deltage ,så vi er nogen der holder stille ,

 • det er da skønt at der er kommet sne når børnene har ferie , så kommer de meget mere ud i fri .

 • Der befinder sig en del bænke, som nødigt skal beskadiges, under snevoldene på Havnevej.

  Venlig hilsen Inger

 • Bente Sørensen

  Stor Tak de folk der har arbejdet i døgndrift for at vi kan komme rundt i vores by, i har godt nok været oppe mod den hårde moder natur, håber at hun snart finder den skuffe med Forår.
  Mange snehilsner
  Bente
  Bertelsvej 20

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen begynder nu at køre sneen væk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger