Gymnastikklubben bag endnu en fantastisk opvisning

Gymnastikklubben bag endnu en fantastisk opvisning

14. marts 2010 - kl. 14:03 - af

”Du kan gøre hvad du vil..” Var slutordene til åbningstalen ved årets gymnastikopvisning i Kultur- og Fritidscenteret lørdag d. 13 Marts. GF76’s formand, Birgit Bendtsen, stillede sig nervøst op foran 1100 mennesker, og bød dem velkommen til et brag af en opvisning! Helt fra små trolde i alderen 2-4 år, som spredte glæde i hele salen, med deres forældre/bedsteforældre i hænderne. Til Springdrenge med trøjerne ”bad boys”. 9-12 årige spring/rytme piger, som lavede rengøringsdans, mens en af lederne, Sigga Gudmundsdottir, til også gymnasternes forskrækkelse, havde klædt sig ud og gik i spigat, foran et klappende og begejstret publikum. Til Juniorholdet, som lavede stort show med ”Aqua”-hits, og fik publikum gejlet op, før den 20 min. lange pause, hvor det var muligt at købe kage, pølsehorn og drikkevarer. Ved kage-bordene stod frivillige hjælpere, som efter pausen måtte sige: ”Desværre! Vi har ikke mere lagkage!”, for publikum var elle vilde! Igen i år var der diplom og blomster til ledere og hjælpere, som har været i gymnastikforeningen et hvis antal år. I år var det Lis Muhlig, som kune fejre 20 år i gymnastikforeningen. Tillykke Lis! Traditionen tro var der også det store lotteri, hvor gymnaster solgte loddere. Der var flotte præmier fra alle skagens butikker, og glade vindere hentede tæpper, billeder, cremer, gavekort og meget andet!
Til sidst blev opvisningen afsluttet med en flot præstation af skagens bedste – Team Skagen; I år ledet af Mille Søndergaard, Gitte Flyvholm og Morten Lykke. Sæsonen er dog ikke slut for alle gymnaster. De ældste gymnaster har træninger og opvisninger rundt i Danmarkt helt til midt i April, og vi ønsker dem held og lykke herfra redaktionen! Gjorde de det lige så godt som i lørsdags, kan det ikke gå helt galt!

Til at åbne opvisningen havde gymnastikforeningen allieret sig med kommunens 1. viceborgmester Peter E. Nielsen der også kom ind på sloganet “Du ka´ gøre hvad du vil..”. Peter E Nielsen sagde bl.a i sin tale: Det er en fornøjelse at være vidne til den energi og det initiativ gymnastikforeningens ledere og instruktører lægger for dagen, og med det program der er for denne opvisning sender hele foreningen et signal om sprudlende livsglæde – lige fra de 2-4 årige med forældre og bedsteforældre, til “krudtuglerne” og op til Team Skagen.

Tekst: Liv Pedersen Foto: SkagensAvis

klik på billederne for at forstørre

   
   
   
   
 

En kommentar til “Gymnastikklubben bag endnu en fantastisk opvisning” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Gymnastikklubben bag endnu en fantastisk opvisning”

  • Eva Rasmussen

    TUSIND tak for ca. 4 timers SUPER flot gymnastikopvisning.

    Takken gælder også , de mange frivillige hjælpers arbejde i vinterens
    forløb.
    Mvh. Line, Sofie og Maikens BEDSTE.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnastikklubben bag endnu en fantastisk opvisning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger