Biblioteket: ”Nærværet med din baby”

Biblioteket: ”Nærværet med din baby”

27. marts 2010 - kl. 0:06 - af

Vil du gerne vide mere om, hvordan du skaber trivsel og nærvær for både dig og din baby? Vil du gerne have nogle praktiske og enkle idéer til, hvordan du kan skabe nærvær med bl.a. forskellige babylege, babymassage og tidlig kommunikation?

Disse spørgsmål og mange flere kommer mindfullness instruktør og fysioterapeut Pauline Voss Romme med svar på, når hun holder foredrag på bibliotekerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby.

Pauline Voss Romme lever til dagligt af at lave kurser og foredrag om f.eks. børn i bevægelse i hverdagen, børn i bevægelse i daginstitutioner og også kurser i emnet mindfullness. Mindfulness er træning af krop og sind, og metoden hjælper os ud af kriser og forebygger, at vi havner i nye af slagsen.

Foredraget ”Nærværet med din baby” har hun specielt tilrettet de ønsker, som vi på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune fremkom med. Derfor glæder vi os specielt meget til hendes besøg og er sikre på, at det bliver tre gode foredrag, som deltagerne kan opleve i henholdsvis Frederikshavn, Skagen og Sæby på følgende tidspunkter:

Frederikshavn Bibliotek Fredag den 9. april kl. 10.00
Skagens Bibliotek Mandag den 12. april kl. 10.30
Sæby Bibliotek Fredag den 23. april kl. 10.00

Hvis du gerne vil vide mere om Pauline Voss Romme, inden hun besøger kommunens biblioteker, kan du læse om hende og hendes kurser på www.vossromme.dk.

Du kan købe eller bestille billetter til kr. 40,- pr. stk. på bibliotekerne fra den 29. marts. Læs flere oplysninger om bibliotekerne på http://bibl.frederikshavn.dk. Foredragene er en del af bibliotekernes ”baby-forår”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger