Undskyld, vi har rodet – nu er det snart ovre.

Undskyld, vi har rodet – nu er det snart ovre.

30. marts 2010 - kl. 6:38 - af

Når man hører til på Toppen og blandt Eliten, må man også døje med lidt bøvl engang imellem. Købmand Johnny Sørensen og hans kone Else Meibom er ikke fri for at være lidt stolte af at være blandt de blot 16 butikker, der er blevet ophøjet til EUROSPAR-butikker blandt Spar-Supermarkeds i alt 500 butikker

“Det har givet en del rod, som jeg synes, at vores kunder har taget flot”, siger Johnny Sørensen. “Det endelige resultat ser vi først den 22. april, hvor samtlige 16 EUROSPAR butikker indvies på nøjagtig samme tidspunkt, nemlig kl. 09.00. For første gang i de 12 år, jeg har drevet forretningen her, skal vi først åbne kl. 09.00 og ikke kl. 07.00 som vi plejer. Også dette håber vi, kunderne bærer over med”. smiler Johnny. “Det er dog kun den ene dag vi åbner lidt senere”. 

Og hvad er det så, kunderne får for deres tålmodighed? Ja, butikken er ikke blevet større, selvom det virker sådan. Mange afdelinger er blevet flyttet rundt, og kasseslusen er blevet spejlvendt. Der vil komme mange flere af de “Gule Priser”, faktisk næsten dobbelt så mange, idet der i øjeblikket er 300 gul-prisvarer, men efter den 22. april kommer der mellem 550 0g 600.

“Vi får salatbar og nøddebar og en mængde såkaldt “street-food”, der skulle være lidt sundere end “fast-food”, men lige så nemt. Vores vinafdeling er blevet større, og ud over de billige tilbud har vi også en mængde specialiteter, og hvad vi ikke har på hylderne, vil vi forsøge at skaffe, hvis det ønskes af kunderne”, fortæller Johnny Sørensen videre midt i al travlheden i butikken, hvor håndværkere og kunder høfligt giver plads for hinanden. “Både vores enestående personale og Else og jeg glæder os til indvielsen den 22. april, hvor 1. viceborgmester Peter E. Nielsen og formanden for Skagen handelstandsforening, Flemming Stig, i fællesskab vil klippe snoren over”, slutter han og skynder sig videre for at tage stilling til et spørgsmål fra håndværkerne.

Husk at sætte X i kalenderen den 22. april. 

 


Johnny Sørensen i vinafdelingen der udvides lidt,
ligesom antallet af “Gul-Pris” varerne udvides
markant.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Undskyld, vi har rodet - nu er det snart ovre.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger