Serie 3: Skagen vandt 2-1 i Parken

Serie 3: Skagen vandt 2-1 i Parken

4. maj 2010 - kl. 11:27 - af

Der var dømt ”6 points kamp”, da Skagens serie 3 drog af sted til Parken i Bindslev, for at møde det lokale 1. hold.
Efter 3 nederlag i rap, var det bidende nødvendigt, at man denne store Bededag kunne indkassere 3 point. Hjemmeholdet lå med 4 point, lige foran Skagboerne i den tunge ende af tabellen.
Så alle gode bønner var sendt af sted, for at bede om 3 kærkomne point på denne stor Bededag.
Kampens betydning gjorde starten til en nervøs affære, men med Skagen holdet som det bedst spillende fodboldhold af de to.
Boldbesiddelse i procent var nok noget i retning af 70-30 i Skagens favør, men de store chancer udeblev dog.
Men endelig i det 38 min. blev Skagboernes bønner hørt og opfyldt. Efter et hjørnespark får Jon Frandsen sendt bolden på vej imod mål, men forsøget bliver reddet på stregen af en forsvarer. Bolden havner hos Mathias Søndergaard og han kan stige til vejs, som en lille mis og heade bolden imod mål igen. Inden den når så langt kan Theis Frandsen dog svinge ”kattepoten” og sende den runde kugle i mål, til en forløsende 0-1 føring til Skagboerne.
I pausen kunne man konstatere i Skagen lejren, at man ”kun” var 45 min. fra en sejr.
Det var dog et noget tilbagetrukket Skagen hold, der kom på banen til de sidste 45 min. Det virkede som om at man pludselig var blevet bange for at vinde og hjemmeholdet fik mere og mere spil som kampen skred frem. Rigtigt farligt blev det dog først efter 74 min, da et Bindslev forsøg endte på overliggeren. Max Friis i Skagen målet var kommet på hårdt arbejde i denne periode og han måtte diske op med flere store redninger.
I det 77 min. blev Skagen holdet ramt af et gult kort og allerede min. efter, måtte Max Friis hive en af de helt store fantom redninger ud af ærmet for at forhindre en udligning.
6 min. før tid fik Skagen holdet så en syngende hvede lige i krydderen, da Bindslev fik udlignet til 1-1. Målet skulle dog ikke have været godkendt, da målscoren tæmmede bolden med hånden, inden han sendte kuglen i mål. Men hverken dommer eller linjevogter syntes der var noget forgjort i det, så udligningen stod ved magt, hos de højere magter.
Men Skagens mål æder Brian Strauss var lagt på top og med 3 min. tilbage at spille i, kunne han hamre et indlæg i mål med et hvinende sus, som Bindslevs målmand end ikke nåede at reagere på. Endelig smilede medvinden til Skagboerne og en fortjent 1-2 føring lunede denne sidste dag i april.
Bindslev skulle nu satse og det gav kontraer til Skagboerne og i dommerens tillægs tid var Brian Strauss igennem igen. Dagens ”man of the match”, Jon Frandsen var fulgt med op og meget uselvisk lagde Strauss bolden til rette for fødderne af ”long John”. Men for blankt mål lykkedes det for Jon at sparke bolden ved siden af målet. Sandsynligvis en af de største chancer der er blevet brændt af i Parken i Bindslev. Kampens øl fik han dog trods alt lov at beholde.
Og 3 Bededags point fik Skagboerne også lov til at beholde og man kravlede dermed forbi, netop Bindslev i tabellen.


Dagens mand var med nr. 7, Jon Frandsen.

Med venlig hilsen
Holdleder Jan Skatka

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Serie 3: Skagen vandt 2-1 i Parken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger